Τραγική η κατάσταση του γηπέδου της Σταυρούπολης- Φωτορεπορτάζ από τις απονομές του αγώνα του ΕΟΣ με τον Ηρακλή στην Σταυρούπολη

Συνεχίζουν να είναι τραγικά τα πράγματα μ’ αυτή τη φαρσοκωμωδία που λέγεται ΕΑΚ Σταυρούπολης. Κατά την διάρκεια της χρονιάς έχει αναβληθεί διψήφιος αριθμός αγώνων λόγω… βροχής. Κάθε φορά που πέφτει ψιλόβροχο το γήπεδο μετατρέπεται σε σουρωτήρι με την οροφή να στάζει από παντού.




*Αυτός ήταν και ο λόγος που αναβλήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη ο χθεσινός αγώνας και το ίδιο παραλίγο να συμβεί και χθες. Στο σημείο μπροστά από τον πάγκο του ΕΟΣ ακόμη και στη διάρκεια του αγώνα υπήρχαν… πατσαβούρες για να μαζεύουν τα νερά της ψιχάλας που έπεφτε, ενώ στις μεγάλες διακοπές επιστρατευόταν κουβάδες.
*Τουλάχιστον σε άλλα δύο σημεία μπροστά στις κερκίδες η οροφή έσταζε ενώ η κατάσταση του παρκέ είναι τουλάχιστον απαράδεκτη, καθώς βουλιάζει σε πολλά σημεία του.
*Φυσικά το αυτί κανενός υπευθύνου δεν ιδρώνει παρά τις επισημάνσεις τόσο της «Α.Μ-Θ» όσο και των άλλων εφημερίδων της πόλης.
*Η αρρώστια του προπονητή του Ηρακλή Γιώργου Κιτσολέρη δεν τον επέτρεψε να δώσει το παρών στην σημαντικότερη στιγμή του πρωταθλήματος που ήταν η απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην ομάδα του. Αντ’  αυτού στον πάγκο της ομάδας βρέθηκε ο
*Ο προπονητής του ΑΣ Πανόραμα Παναγιώτης Νομικός, αυτός της υποδομής του ΕΟΣ Δημήτρης Νέτας και ο Βασίλης Μασλαρινός, ήταν ανάμεσα στους ελάχιστους θεατές του χθεσινού αγώνα.
*Το μέλος του ΔΣ της ΕΚΑΣΘ Γιώργος Γιαρένης ήταν αυτός που απένειμε τα μετάλλια στον έφορο Νίκο Κωνσταντινίδη του δεύτερου Θερμαϊκού Θέρμης και στον χθεσινό προπονητή Γιάννη Νίκου του τρίτου Ηρακλή.
*Η προπονήτρια της Θέρμης Μαρία Βαχαροπούλου και αρκετές από τις αθλήτριες του Θερμαϊκού βρέθηκαν χθες στην Σταυρούπολη και πανηγύρισαν τη νίκη του ΕΟΣ που τις έδωσε το αργυρό μετάλλιο.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια