Πάρτι για την ενίσχυση της ΟΣΕΚΚ

Όταν η διασκέδαση συνδυάζεται με τη σταθερή και αταλάντευτη τάση για ενίσχυση της προσπάθειας των αθλητών μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο, τότε αποκτά μεγαλύτερη αξία. Όπως τονίζεται στην ιστοσελίδα της ΟΣΕΚΚ: «Όταν στο πλευρό μας βρίσκονται πρωταθλητές, που χωρίς δεύτερη σκέψη αποδέχθηκαν την πρότασή μας, τότε νιώθουμε ότι κάτι έχουμε πετύχει. Η Ομοσπονδία Μπάσκετ με αμαξίδιο χαιρετίζει το 2ο μπασκετικό πάρτι, που γίνεται τη Δευτέρα 23 Μαΐου και ώρα 22:00 στο b.e.d Club Balux, από το basketblog.gr, με την υποστήριξη της Active Media και την αρωγή της Globalsports.

Φέτος το πρόγραμμα θα ανοίξουν δύο μεγάλα ονόματα του ελληνικού πρωταθλήματος. Για… χάρη μας, στα πλατό θα παίξουν ο πρωταθλητής Ευρώπης, Μάικ Μπατίστ, και ο κυπελλούχος Ελλάδας, Τζαμόντ Γκόρντον. Το πρόγραμμα θα κρατήσει το νεανικό και εξαιρετικά πετυχημένο συγκρότημα VEGAS, που για περισσότερες από δύο ώρες θα μας κρατήσει μουσική συντροφιά.
Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν παίκτες και προπονητές απ’ όλες τις κατηγορίες και τις βαθμίδες του ελληνικού μπάσκετ, γιατί εμείς δεν ξεχωρίζουμε τους πρωταγωνιστές ανάλογα με το μέγεθος της ομάδας. Για μας, κάθε άνθρωπος που ασχολείται με τον αθλητισμό είναι… συμπαίκτης μας. Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν προκειμένου για την ενίσχυση της δραστηριότητάς μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια