Η ιστοσελίδα του Αθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Με τίτλο «Ένα βήμα πριν από τον τίτλο» η ιστοσελίδα του Αθηναϊκού αναφέρει για τον αγώνα:









«Παρά τα 19 λάθη στα οποία υπέπεσε, ο Sony Αθηναϊκός έκαμψε (66-55) στην 4η περίοδο την αντίσταση του Παναθηναϊκού και διατηρώντας το εφετινό του αήττητο (27-0) στις εγχώριες διοργανώσεις, προκρίθηκε στον τελικό των "πλέϊ-οφ". Χατζηνικολάου (18π.), Καλέντζου (15π.), Κρες (15π.) και Ράϊλι (10π., 13ρ., 4κοψ.) οι κορυφαίες για την ομάδα του Βύρωνα.
Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο σε όλη τη διάρκεια της 1ης περιόδου, ωστόσο, ένα ξέσπασμα των γηπεδούχων στο 2ο δεκάλεπτο, έδωσε στον Sony Αθηναϊκό προβάδισμα 11 πόντων (33-22). Η απάντηση των φιλοξενουμένων ήταν άμεση και με ένα σερί 0-10 στα τελευταίο 4λεπτο, οι "πράσινες" πήγαν στα αποδυτήρια με τη διαφορά στον πόντο.
Στο 2ο μέρος, η ομάδα του Βύρωνα επικράτησε κατά κράτος μέσα στη ρακέτα τόσο στην άμυνα (6 κοψίματα και 8 περισσότερα ριμπάουντ) όσο και στην επίθεση και με όπλο την καλή κυκλοφορία της μπάλας (18 ασιστ) και την καλή επιθετική βραδιά των τεσσάρων πιο έμπειρων παικτριών της, έχτισε σταδιακά μία διαφορά που της επέτρεψε να πάρει τη νίκη-πρόκριση στον τελικό των πλέϊ-οφ, όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του άλλου ημιτελικού ανάμεσα στην Φ.Ε.Α. και τον Άρη (η Φ.Ε.Α. προηγείται με 2-1 στις νίκες)».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια