Τιμωρήθηκαν από το ΔΣ της ΕΚΑΣΘ Οκλαλιώτης και Μαρβάκης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΑΣΘ, στην τακτική συνεδρίασή του που πραγματοποιήθηκε την 24/5/2011, αποφάσισε να ενημερώσει με έγγραφά του τα Σωματεία ΑΣ Αρης και ΑΣ ΠΑΟΚ, για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των προκριματικών ομίλων και των τελικών φάσεων των Πανελληνίων αγώνων παίδων και κορασίδων, αντίστοιχα, για την έγκαιρη συμμετοχή τους στις αντίστοιχες διοργανώσεις.
Ακόμη επέβαλλε στον Ανδρέα Οκλαλιώτη προπονητή του Μακεδονικού Γέφυρας, ποινή απαγόρευσης άσκησης καθηκόντων του για τριάντα μέρες για παράπτωμά του στον αγώνα Γ2’ Κατ. Ανδρών ΑΣ Πέρα-Μακεδονικός Γέφυρας της 2/5/2011, ποινή που θα ισχύσει από την νέα αγωνιστική περίοδο 2011/12.

Επικύρωσε τα πρακτικά της Ε.Π. με αριθμό 22ης/24.5.2011 συνεδριάσεών της σύμφωνα με τα οποία επιβάλλει ποινή αποκλεισμού τεσσάρων αγωνιστικών ημερών στον Σίμο Μαρβάκη, αθλητή των Μαχητών Πεύκων, για παράπτωμά του στον αγώνα Β΄ Κατηγορίας ανδρών Μαχητές Πεύκων-Ερμής Καλαμαριάς της 13/5/2011.
Τέλος επικύρωσε τις βαθμολογίες των πρωταθλημάτων της αγωνιστικής περιόδου 2010/11. Στην Α΄ Ανδρών τις τρεις πρώτες θέσεις κατέλαβαν οι Δόξα Ρετζικίου, Αργοναύτης και Αχιλλέας Τριανδρίας, στην Β΄ Ανδρών οι ΑΚ Αστέρια, Κεραυνός Αγίου Παύλου και Μαχητές Πεύκων, στην Γ1 Ανδρών οι Αχιλλέας Θερμαϊκού, ΑΟ Αμπελοκήπων και ΑΣΚ Λαγκαδάς, στην Γ2 Ανδρών οι Αγιος Νικόλαος Καλαμαριάς, Θρίαμβος Ταγαράδων και Αστέρας Ιπποδρομίου, στην Α΄ Γυναικών οι Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου, Θερμαϊκός Θέρμης και ΓΣ Ηρακλής, στο πρωτάθλημα εφήβων οι Αρης, Μαντουλίδης και Π.Α.Ο.Κ., παίδων οι Αρης, Μαντουλίδης και Π.Α.Ο.Κ., νεανίδων οι Αρης, Μ.Ε.Ν.Τ. και Π.Α.Ο.Κ. και κορασίδων οι Π.Α.Ο.Κ., Ηρακλής και Αίας Ευόσμου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια