Ο Πιερικός Αρχέλαος στο 5o Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις του στα σχολεία της περιοχής, η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου αυτή τη φορά βρέθηκε κοντά στους μαθητές, τις μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς του 5ου Δημοτικού Σχολείου που βρίσκεται στην περιοχή των Ευαγγελικών.
Στο σχολείο αυτό από το οποίο αποφοίτησαν και οι καλαθοσφαιριστές Γιάννης Δαμαλής, Γρηγόρης Δαμαλής και Φάνης Τσαΐτουρίδης, όλοι οι μαθητές υποδέχθηκαν τους δημοφιλείς καλαθοσφαιριστές στην κεντρική είσοδο και τους περικύκλωσαν με ενθουσιασμό για να πάρουν αυτόγραφο και να παίξουν μαζί τους μπάσκετ στις οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις που υπήρχαν εκεί.

Αφού καλωσόρισε την αποστολή του Πιερικού Αρχελάου ο υποδιευθυντής του σχολείου κ. Θάνος Γκιάτας, ο αντιπρόεδρος του Πιερικού Αρχελάου κ. Γιάννης Πόδας, απευθυνόμενος στα παιδιά, μεταξύ άλλων είπε: «Αρχικά θέλω να σας ευχαριστήσω για τη θερμή υποδοχή που μας επιφυλάξατε. Ανάμεσα στους σκοπούς της επίσκεψής μας είναι και η παρότρυνση με τον αθλητισμό και κύρια με το μπάσκετ που υπηρετούμε».
Στη συνέχεια ο τιμ μάνατζερ του συλλόγου κ. Χρήστος Χρηστίδης, παλιός καλαθοσφαιριστής του Νέστωρα Θεσσαλονίκης, παρουσίασε τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας. Αυτοί ήταν οι: Χρήστος Γκογκίδης, Παναγιώτης Νάνης, Γιάννης Ροδοστόγλου, Νεμάνια Τσουκ και  Έντγκαρς Τζερομάνοβς και όλοι τους απάντησαν στις ερωτήσεις των μικρών μαθητών που κύρια εστιάζονταν στο ύψος των αθλητών και την ηλικία που άρχισαν να παίζουν μπάσκετ. H εγκάρδια φιλοξενία στο 5o Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης τελείωσε με τη δεξίωση που οργάνωσαν οι δάσκαλοί του στον προαύλιο χώρο.
Για την επίσκεψη αυτή, οι οργανωτές και οι φιλοξενούμενοι, δήλωσαν:
Θάνος Γκιάτας – υποδιευθυντής του σχολείου: «Στα πλαίσια της γυμναστικής που κάνουμε εδώ και ειδικότερα του μπάσκετ, έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε σήμερα την ομάδα του Πιερικού Αρχελάου η οποία όλο αυτό το χρονικό διάστημα μας δίνει χαρές. Ευελπιστούμε σε καλύτερη συνέχεια και πιστεύω από εδώ  στο σχολείο μας, οι φίλοι της ομάδας που είναι πάρα πολλοί, να γίνουν ακόμη περισσότεροι».
Νίκος Τσιαμπέρας – γυμναστής και πρώην διαιτητής μπάσκετ Α2: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ την ομάδα του Πιερικού Αρχελάου. Η επίσκεψη αυτή είναι μεγάλη τιμή για μας και τη θέλαμε πολύ. Το σχολείο μας είναι αθλητικό και με το συνάδελφό μου, τον Γαβριήλ Τσακιρίδη, κάνουμε πιστεύω δουλειά ώστε να στρέψουμε τα παιδιά στον υγιή αθλητισμό γιατί εκεί είναι το μέλλον. Η ομάδα μπάσκετ θέλουμε να είναι ακόμη πιο κοντά στη νεολαία της Πιερίας και γενικά όλες οι ομάδες από όλα τα αθλήματα. Ευχόμαστε το καλύτερο για  φέτος»
Τσακιρίδης Γαβριήλ – γυμναστής και πρώην καλαθοσφαιριστής του Αρχελάου: «Νοιώθω ιδιαίτερη συγκίνηση για την επίσκεψη αυτή, αφού και εγώ θεωρώ τον εαυτό μου ένα κομμάτι από το σύλλογο όπου αγωνίστηκα για πολλά χρόνια. Επιθυμία μας είναι όλο και πιο πολλά παιδιά να ασχολούνται με τον αθλητισμό γιατί να κερδίσουν έχουν μόνο».








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια