Ποιοι έδωσαν το παρών και άλλα παραλειπόμενα από τον τελικό των νεανίδων της ΕΚΑΣΘ στο Επταπύργιο

Πολύ οργανωμένη ήταν η αποστολή του Ηρακλή, που εμφανίστηκε με μπλουζάκια ειδικά για την περίσταση στα οποία αναγράφονταν και το όνομα της κάθε παίκτριας. Το επιπλέον κίνητρο που δόθηκε στις παίκτριες με την υπόσχεση για έξοδο στον Γονίδη σε περίπτωση νίκης δεν στάθηκε ικανό για να τις δελεάσει, καθώς ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος.


*Το ίδιο συνέβη λίγο αργότερα με τις ομάδες του τελικού. Οι μπλούζες της ΜΕΝΤ είχαν λιλά χρωματισμό και έγραφαν «Πάλι τελικό; Τυχαίο; δεν νομίζω» με το όνομα της κάθε παίκτριας, κάτι που συνέβη και με τις μπλούζες του Αρη που έγραφαν ακόμη νεάνιδες 2010-2011.
*Ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ Σάββας Λόρτος, ο γενικός γραμματέας Αντώνης Μαυρογένης, τα μέλη του ΔΣ Χρήστος Καζάκος και Γιάννης Τσαλώνης βρέθηκαν χθες στο κατάμεστο κλειστό του Επταπυργίου.
*Προσφορά του μέλους του ΔΣ της Ενωσης Γιάννη Τσαλώνη ήταν η μικροφωνική εγκατάσταση με την οποία έγιναν οι παρουσιάσεις των ομάδων.
*Αρκετός κόσμος παρακολούθησε τα παιχνίδια. Μεταξύ άλλων είδαμε γονείς παικτριών και των δύο ομάδων που συμμετείχαν αλλά και τον πρόεδρο της ΑΕ Συκεών, τους προπονητές των γυναικείων τμημάτων του Αρη Κώστα Κωτούλη, της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου Βιβή Διαβολεμένου, του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιάννη Μέντη, του Αίαντα Ευόσμου Σταύρο Γουναρίδη, του Ηρακλή Γιώργο Κιτσολέρη, του Μεγάλου Αλεξάνδρου Εχεδώρου Λευτέρη Κουργιαννίδη, του σχολικού του Αριστοτελείου Αντώνη Σκανδάλη, των νεανίδων του Παναθλητικού Ελένη Καφαντάρη, των κορασίδων του Αρη και του Παναθλητικού Χρήστο Γκογκάκη και Γρηγόρη Κοκκινίδη, καθώς των ακαδημιών των «κιτρίνων» Σοφία Καμπίτση.
*Το άγχος επηρέασε τις προσπάθειες των παικτριών των δύο ομάδων του μικρού τελικού με αποτέλεσμα το σκορ στα πρώτα οκτώ λεπτά το σκορ να είναι 2-2.
*Οικοδεσπότης στο Επταπύργιο ήταν το μέλος του ΔΣ της ΕΚΑΣΘ, Γιώργος Γιαρένης ο οποίος εξήρε σε πηγαδάκι τα πλεονεκτήματα του νεότευκτου γηπέδου.
*Ο υπεύθυνος των ερασιτεχνικών τμημάτων του Ηρακλή Χάρης Πόλιος, έβλεπε το παιχνίδι παρέα με το μέλος του ΓΣ και πρόεδρο των Γαλάζιων Απόστολο Ζούρο και τον έφορο γυναικών Σάκη Μπάλτου.
*Ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ Δημοκράτης Παπαδόπουλος και το μέλος της ΚΑΕ του «Δικεφάλου» Λευτέρης Σταμολάμπρος, εκπροσώπησαν την ομάδα στον μικρό τελικό.
*Ο γενικός γραμματέας του ΑΣ Αρης Λευτέρης Αρβανίτης και το μέλος της επιτροπής γυναικών Χρήστος Διλμπέρης εκπροσώπησαν τους «κιτρίνων».
Η μεγάλη άτυχη της αναμέτρησης ήταν η Κουλουμπή του Αρη που τραυματίστηκε στο πρώτο λεπτό του τελευταίου αγώνα της ημιτελικής φάσης με τον ΠΑΟΚ. Η παίκτρια εμφανίστηκε με πατερίτσες και θ αποθεραπευτεί σε 10 μέρες.
*Οι αθλήτριες του Αρη Ρούλα Μούλη και Αννα Σπυριδοπούλου, της Αναγέννησης Νέου Ρυσίου Εύα Κατωπόδη, Νάσια Τόσκα της ΜΕΝΤ και Δώρα Αναγνώστου της ΑΕ Πυλαίας έδωσαν το παρών στο Επταπύργιο.
*Στην ομάδα του Ηρακλή που κατέκτησε την τέταρτη θέση τα αναμνηστικά διπλώματα έδωσε το μέλος της επιτροπής πρωταθλημάτων Κώστας Πρωτοπαπαδάκης. Στον ΠΑΟΚ που κατέκτησε την τρίτη θέση τα χάλκινα μετάλλια έδωσε ο ίδιος παράγοντας. Στην δεύτερη ΜΕΝΤ την απονομή έκανε το μέλος του ΔΣ της ΕΚΑΣΘ Γιώργος Γιαρένης , ενώ στην πρωταθλήτρια ομάδα του Αρη το κύπελλο παρέδωσε το μέλος του ΔΣ της Ενωσης Χρήστος Καζάκος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια