Δεν χάνει ο Δικαιουλάκος

Η κανονική περίοδος του πολωνικού πρωταθλήματος γυναικών τελείωσε με την Γκντίνια του Τζώρτζη Δικαιουλάκου να κάνει εντυπωσιακό φινάλε. Οι εφτά κοπέλες του Έλληνα τεχνικού είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στην Πολωνία για το 2011, ύστερα από τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, καθώς επικράτησαν αρχικά εκτός έδρας της Πόζναν με 101-80 και στην συνέχεια κέρδισαν μέσα στο σπίτι της την τρίτη στην βαθμολογία Γκορζόφ, η οποία συμμετέχει στην Ευρωλίγκα με 71-65, τερματίζοντας τελικά στην τέταρτη θέση.

Όπως διαβάζουμε στο www.basketblog.gr, τα πολωνικά μέσα κάνουν λόγο για τον «μάγο από την Ελλάδα» και αυτό είναι απολύτως λογικό, καθώς όταν ο πρώην προπονητής του Αθηναϊκού ανέλαβε, η ομάδα μετρούσε εφτά νίκες και εφτά ήττες. Από εκείνο το σημείο και μετά το εντυπωσιακό σερί των 14 νικών σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έχει κάνει ακόμα και τον Τζώρτζη Δικαιουλάκο να... τρίβει τα μάτια του και να δηλώνει μέσω της κατάστασης του στο facebook, πόσο υπερήφανος είναι για την ομάδα του.
Το μαγικό ταξίδι της Γκντίνια με τον Έλληνα προπονητή στο τιμόνι έχει κλέψει τις καρδιές των Πολωνών, οι οποίοι έχουν την Λότος ως πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τα πλέι οφ αρχίζουν την Πέμπτη και πρώτος αντίπαλος είναι η πέμπτη στον βαθμολογικό πίνακα, Λίντερ Προύσζκοβ.
Ο πρώτος που θα φτάσει τις δύο νίκες παίρνει την πρόκριση στα ημιτελικά. Οι εφτά κοπέλες του Τζώρτζη αλλά και ο ίδιος, ανυπομονούν να επεκτείνουν το νικηφόρο σερί τους και να τρελάνουν ακόμα περισσότερο κόσμο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια