Ποιοι προηγούνται σε εφήβους και παίδες της ΕΚΑΣΘ

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος της ημιτελικής φάσης των εφήβων και των παίδων της ΕΚΑΣΘ και τέσσερις ομάδες είναι αήττητες και στις δύο διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα των εφήβων όπως φαίνεται από τις μέχρι τώρα βαθμολογίες οι τέσσερις αήττητες ομάδες πολύ δύσκολα θα χάσουν την πρωτιά στους ομίλους και λογικά θα είναι αυτές που θα δώσουν το παρών στην τελική φάση των αγώνων.
Αρης, Μαντουλίδης, ΠΑΟΚ και ΑΚ Αστέρια, (αναφέρονται με την αρίθμηση των ομίλων τους), αναμένεται να αναμετρηθούν στο φετινό φάιναλ-φορ. Οι «κίτρινοι» προηγούνται στον πρώτο όμιλο με τους Αχιλλέα Τριανδρίας, ΒΑΟ και Ιωνικό να ακολουθούν. Στον δεύτερο όμιλο μετά τον Μαντουλίδη βλέπουμε τους Ηρακλή, Αία Ευόσμου και Ερμή Λαγκαδά. Τέλος στον τέταρτο όροφο μετά την ΑΚ Αστέρια, βρίσκουμε ΜΕΝΤ, Μακεδονικό και Αριστοτέλη Επανομής. Τα ζευγάρια των ημιτελικών θα κληρωθούν από την ΕΚΑΣΘ και οι νικητές θα παίξουν στον μεγάλο τελικό.
Στους παίδες και στον πρώτο όμιλο αήττητος είναι ο Αρης και ακολουθούν με έναν βαθμό διαφορά μεταξύ τους, Μαχητές Πεύκων, Αχιλλέας Τριανδρίας και Ερμής Λαγκαδά. Στον δεύτερο όμιλο αήττητος είναι ο ΠΑΟΚ και στην συνέχεια έχουμε την ΧΑΝΘ με μια ήττα, τον Μέγα Αλέξανδρο με δύο και την Αναγέννηση Νέου Ρυσίου με τρεις. Στον τρίτο όμιλο πρώτος είναι ο Μαντουλίδης με έξι βαθμούς και ακολουθούν η ΜΕΝΤ με πέντε, ο Ηρακλής με τέσσερις και ο Αριστοτέλης Επανομής με τρεις. Τέλος στον τέταρτο όμιλο προηγείται η Ακαδημία Αστέρια και ακολουθούν ο Ποσειδώνας Καλαμαριάς, ο Μακεδονικός και η ΑΚΕΤΣ.
Είναι πρωτόγνωρο το γεγονός ότι σε παίδες και εφήβους, αναμένονται οι ίδιες ομάδες να δώσουν το παρών στο φάιναλ-φορ. Είναι κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στην Ιστορία των πρωταθλημάτων της Ενωσης.  Σε ότι αφορά τα Πανελλήνια, αυτά που πρέπει να ολοκληρωθούν πρώτα είναι οι έφηβοι και οι νεάνιδες, που έχουν προγραμματιστεί οι τελικές φάσεις τους για το Πάσχα. Βέβαια εκκρεμεί το θέμα του Πανελληνίου σχολικού, το οποίο έχει άμεση σχέση καθώς το Παγκόσμιο της Κίνας είναι να διεξαχθεί τις ίδιες ημερομηνίες με τα Πανελλήνια.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια