Νικήτρια η Ολυμπία στο παιχνίδι μπάσκετ με αμαξίδιο του all star game


Στο παιχνίδι μπάσκετ με αμαξίδιο που άνοιξε την αυλαία του all star game, η Ολυμπία ήταν η μεγάλη νικήτρια καθώς επικράτησε της Ήλιδας με 46-54. Όπως διαβάζουμε στο www.basketblog.gr το πρώτο δεκάλεπτο η Ολύμπια μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι κι έτσι πήρε κεφάλι στο σκορ με 0-4. Στη συνέχεια όμως οι τυπικά γηπεδούχοι ισορρόπησαν και ισοφάρισαν σε 4-4, με το δεκάλεπτο να κλίνει με 8-10 υπέρ της Ολυμπίας.


Στη δεύτερη περίοδο, οι ομάδες συνέχισαν να βρίσκονται κοντά στο σκορ. Με δύο συνεχόμενα καλάθια του Έχλερτ όμως οι φιλοξενούμενοι ξαναπήραν ένα ελαφρύ προβάδισμα με 14-20, πριν κλείσει το ημίχρονο με 16-22.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ολύμπια συνέχισε την καλή της εμφάνιση και αύξανε διαρκώς τη διαφορά του σκορ με τη μεγαλύτερη να φτάνει τους 11 πόντους (26-37). Στο τελευταίο λεπτό η Ήλιδα πέτυχε δύο συνεχόμενα καλάθια μειώνοντας σε 30-37.
Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο η Ήλιδα συνέχισε στον ίδιο ρυθμό ολοκληρώνοντας το σερί της 10-0 και μειώνοντας τη διαφορά στον πόντο (36-37) και δείχνοντας ότι δεν επρόκειτο να τα παρατήσει εύκολα. Οι φιλοξενούμενοι όμως απάντησαν με ένα δικό τους σερί 4-13 εκτοξεύοντας τη διαφορά στο 40-50. Στα τελευταία δύο λεπτά η διαφορά δεν άλλαξε με αποτέλεσμα το τελικό 46-54 για την Ολυμπία.
Στους διακριθέντες του αγώνα ήταν από την Ηλίδα, ο Γιώργος Μακρής που σημείωσε 18 πόντους και μάζεψε εννιά ριμπάουντ, ενώ από την πλευρά των νικητών ξεχώρισαν ο Γιώργος 'Εχλερτ με 23 πόντους και Κωνσταντίνος Ζαραγκόντας ο οποίος πέτυχε νταμπλ νταμπλ με 10 πόντους και 13 ριμπάουντ.
Δεκάλεπτα: 8-10, 16-22, 30-37, 46-54
Διαιτητές: Σέρρας - Παπαφωτίου - Αναγνωστοπούλου
ΗΛΙΔΑ (Γιώρας): Ντιαμπί-Σόρυ, Βάσσης 6, Φιλλίπου 4, Χατζηδημητρίου 2, Τριανταφύλλου 2, Κοντογιάννης 2, Μανώλης, Σπυρολάρης 3, Πλεξίδας 9, Μακρής 18, Γαλάτση.
ΟΛΥΜΠΙΑ (Ζώτος): Βαρυτιμίδης, Σταμάτης 2, Ράσσα 2, Χαμάντι 8, Χαλδαίος, Σκορδύλης, Κούνιας 1, Εχλέρτ 23 (1), Ζαραγκόντας 10, Τσιντάρης 4, Διμπιτούζης 4.

Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του σεισμού της Ιαπωνίας
Σε ομιλία του πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ Ήλιδας και Ολυμπίας, ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΚ, Γιώργος Κούζας, αναφερόμενος στην τραγωδία της Ιαπωνίας, ζήτησε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή, ως ένδειξη συμπαράστασης στους Ιάπωνες. Κατά τη διάρκεια του λεπτού δεν ακούστηκε ανάσα, κάτι που δείχνει πόσο έχει επηρεαστεί η κοινή γνώμη από το τραγικό αυτό συμβάν.
  
Πρώτος στα τρίποντα ο Κοντογιάννης

Ο Παναγιώτης Κοντογιάνης των Τιτάνων Αχαϊας αναδείχθηκε νικητής του διαγωνισμού τριπόντων των αθλητών με αμαξίδιο, πετυχαίνοντας εφτά τρίποντα έναντι τεσσάρων του Ατνάν Χαμάντι της Δωδεκανήσου. Το βραβείο του παρέλαβε από την διευθύντρια της Turkish Airlines στην Ελλάδα, Γκιουλάι Οζτούρκ, η οποία παρέλαβε από τον πρόεδρο της ΟΣΕΚΚ Γιώργο Κούζα μια φανέλα υπογεγραμμένη από τους παίκτες των δύο ομάδων.
Ο τρίτος συμμετέχοντας του τελικού, Δημήτρης Βάσσης του ΠΑΣΚΑ δεν κατάφερε να πετύχει καλάθι, όμως πήρε το θερμό χειροκρότημα της κερκίδας.
Εκτός τελικού έμειναν οι Παναγιώτης Τριανταφύλλου του Αμαρρουσίου (ένα τρίποντο) και ο Χαράλαμπος Βαρυτιμίδης του Θεσσαλού με δύο τρίποντα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια