Ο Διονύσιος-Μάριος Τσακμάκης με 33 πόντους, Top Scorer της 4ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ2 ΕΚΑΣΘ Ανδρών

 

Μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο της Γ2 ΕΚΑΣΘ Ανδρών, αναδείχθηκαν οι παίκτες που ξεχώρισαν στο επιθετικό κομμάτι, με την κορυφή να ανήκει δικαιωματικά στον Διονύσιο-Μάριο Τσακμάκη.

 

Ο Top Scorer της Αγωνιστικής

 

Τον τίτλο του κορυφαίου σκόρερ κατέκτησε ο Διονύσιος-Μάριος Τσακμάκης του Αστέρα Μετεώρων ΑΣ. Σε μία καθοριστική εμφάνιση απέναντι στον Α.Σ. Απόστολο Αστρεινίδη, οδήγησε την ομάδα του στην οριακή νίκη με 55-54, σημειώνοντας τους 33 από τους 55 πόντους της ομάδας του. Ο απολογισμός του ήταν εξαιρετικός, καθώς στα 33 λεπτά που έμεινε στο παρκέ πέτυχε 7 τρίποντα, 5 δίποντα και 2 εύστοχες βολές.

 

Οι υπόλοιποι κορυφαίοι σκόρερ

 

Πίσω από τον Τσακμάκη, την τετράδα των παικτών με την υψηλότερη παραγωγικότητα στην 4η αγωνιστική συμπληρώνουν οι εξής αθλητές:

 

Αλέξανδρος Τρυφωνίδης (Δόξα Δρυμού ΑΣ): 21 πόντοι.

Ευστάθιος Ρατόπουλος (Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου): 20 πόντοι.

Γεώργιος Ξανθόπουλος (Ξηροκρήνης ΑΠΟ): 18 πόντοι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια