Η Μπένθε Βερστέγκ στον Πανσερραϊκό

 

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση της Ολλανδής γκαρντ Benthe Versteeg, ενισχύοντας σημαντικά την περιφερειακή του γραμμή, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

 

Η 26χρονη διεθνής γκαρντ, ύψους 1,75 μ., έρχεται στις Σέρρες έχοντας ολοκληρώσει μια εξαιρετική παρουσία στο Sacramento State University (NCAA) και έχοντας καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες και πιο ολοκληρωμένες γκαρντ της Big Sky Conference.

 

Η Βερστέγκ ξεχωρίζει για το υψηλό μπασκετικό της IQ, την εξαιρετική δημιουργία και την ικανότητά της να ελέγχει τον ρυθμό του παιχνιδιού. Πρόκειται για μια σύγχρονη playmaker που μπορεί να οργανώσει, να σκοράρει, να δημιουργήσει για τις συμπαίκτριές της, αλλά και να προσφέρει σημαντικά σε ριμπάουντ και άμυνα.

 

Στις τελευταίες της σεζόν κατέγραψε κατά μέσο όρο 12,0 πόντους, 5,0 ριμπάουντ και 6,5 ασίστ ανά αγώνα, επιβεβαιώνοντας την πολυδιάστατη παρουσία της στο παρκέ.

 

Οι διακρίσεις της μιλούν από μόνες τους:

• All-Big Sky First Team – 2025

• All-Big Sky Second Team – 2024 & 2026

All-Defensive Team – 2024, 2025 & 2026

• Πρωταθλήτρια κανονικής περιόδου Big Sky – 2023

• Big Sky Tournament Champion – 2023

 

Πριν από την παρουσία της στο NCAA, αγωνίστηκε στην Ολλανδία με τις CTO Amsterdam και Loon Lions, ενώ φόρεσε τη φανέλα των Εθνικών ομάδων της Ολλανδίας στις κατηγορίες U18 και U20.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια