Τίμησε τη Μυρτώ Σταμπουλίδου η Ασπίδα Ξάνθης

 

Την Κυριακή που μας πέρασε η Ασπίδα Ξάνθης στο παιχνίδι με τους Πάνθηρες Καβάλας απένειμε στη Μυρτώ Σταμπουλίδου, βραβείο για την συνεισφορά της στον σύλλογο και την άνοδο της ομάδας στην Α2 γυναικών.

 

«Τους έχω ευχαριστήσει από κοντά πολλές φορές για την εμπιστοσύνη και την στήριξη. Αν και αγωνίστηκα λίγους μήνες, από τις πρώτες κιόλας ημέρες ήταν αρκετές για να καταλάβεις την ποιότητα των ανθρώπων που στελεχώνουν την ομάδα εδώ και πολλά χρόνια.

 

Είναι ένας σύλλογος που η αγάπη και το ενδιαφέρον που δείχνει για το άθλημα και τις παίκτριες δεν το συναντάει κανείς συχνά.

 

Ευχαριστώ τον Αστέρα Καβάλας για την παραχώρηση μου και δηλώνω ότι η Ασπίδα Ξάνθης  έχει την απεριόριστη εκτίμηση μου», αναφέρει η έμπειρη παίκτρια.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια