Τέλος ο Παπαναστασίου από τις γυναίκες του Αμύντα

 

Ο Αμύντας ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον coach Γιάννη Παπαναστασίου, μετά από δική του απόφαση να αποχωρήσει από το γυναικείο τμήμα.

 

«Μετά από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας –αρχικά από τη θέση του δεύτερου προπονητή και φέτος ως πρώτος προπονητής του γυναικείου μας τμήματος– ο Γιάννης αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειάς μας. Τον ευχαριστούμε θερμά για την αφοσίωση, το ήθος και την προσφορά του στον σύλλογο. Γιάννη, σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας σου. Η πόρτα του Αμύντα θα είναι πάντα ανοιχτή», αναφέρεται.

 

Ο ίδιος δήλωσε: «Τέσσερα όμορφα χρόνια έφτασαν στο τέλος τους. Όταν τα φώτα του γηπέδου σβήνουν, βλέπουμε πιο καθαρά! Εις το επανιδείν...»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια