Elite League: Οι δηλώσεις πριν τους σημερινούς αγώνες της 13ης μέρας

 

Λαύριο-Σοφάδες: Ψάχνουν νίκη για διαφορετικούς λόγους

 

Το Λαύριο φιλοξενεί τους Σοφάδες σήμερα στις 17:00 για την 13η αγωνιστική της Elite League, σε μια αναμέτρηση που θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

 

Οι γηπεδούχοι φιλοδοξούν να δώσουν συνέχεια στη νίκη τους στα Μέγαρα και να φτάσουν στις επτά νίκες. «Έπειτα από μια πολύ σημαντική και δύσκολη εκτός έδρας νίκη, τώρα καλούμαστε να προστατέψουμε το σπίτι μας εναντίον της ομάδας των Σοφάδων. Είναι πολύ εύκολο μετά από μια καλή ομαδική και προσωπική εμφάνιση, να χαλαρώσουμε και να μην παίξουμε στο 100% μας. Εμείς πρέπει να το αποφύγουμε αυτό και πάνω σε αυτές τις δυο καλές νίκες και πάνω σε αυτόν τον ρυθμό που έχουμε, να χτίσουμε παραπάνω και να κάνουμε ακόμα ένα βήμα μπροστά. Η ψυχολογία μας είναι αρκετά καλή και θα μας βοηθήσει σίγουρα να προχωρήσουμε με πείσμα στους επόμενους αγώνες», τόνισε ο 23χρονος φόργουορντ του Λαυρίου Boderm, Βασίλης Τόλιας.

 

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να διακόψουν το σερί των τεσσάρων ηττών τους. «Η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας στον αγώνα με τον Παπάγου, όμως δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτό το ματς, καθώς μπροστά μας έχουμε μία εκτός έδρας δυνατή δοκιμασία με το Λαύριο. Ο αντίπαλος μεταφέρει εμπειρία από την πολυετή του παρουσία στην GBL και έχει μία ιδιαίτερη και δυνατή έδρα. Θέλουμε να τον ανταγωνιστούμε για να διεκδικήσουμε ένα αποτέλεσμα, που τις τελευταίες εβδομάδες είμαστε πολύ κοντά στο να το πετύχουμε. Με βελτίωση και πίστη στις δυνατότητές μας, μπορούμε να τα καταφέρουμε», δήλωσε ο 22χρονος γκαρντ των Σοφάδων, Γιάννης Ευσταθιάδης.

 

Πρωτέας Βούλας-Vikos Φalcons: Ντέρμπι κορυφής

 

Η 13η αγωνιστική της Elite League ολοκληρώνεται σήμερα με το ντέρμπι κορυφής Πρωτέας Βούλας-Vikos Φalcons, που θα αρχίσει στις 18:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.

 

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα από την ΑΓΕΧ και θέλουν να ανέβουν στο 10-2. «Την ερχόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζουμε στο γήπεδο μας την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος. Προπονούμαστε και προετοιμαζόμαστε για να κάνουμε τα πράγματα που πρέπει ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα που θα μας δώσει ώθηση για την συνέχεια», τόνισε ο 27χρονος φόργουορντ του Πρωτέα, Ορέστης Μπέλη.

 

Οι φιλοξενούμενοι τρέχουν ένα σερί έξι νικών και θέλουν να γίνουν η πρώτη ομάδα που φτάνει τις 11 νίκες στο πρωτάθλημα. «Εχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Πρωτέα Βούλας , όλοι παίκτες και προπονητές δουλεύουμε καθημερινά για να προετοιμαστούμε γι αυτό το σημαντικό παιχνίδι, θέλουμε να δώσουμε το 100% όπως και σε κάθε παιχνίδι και να διεκδικήσουμε μια πολύ σημαντική νίκη που θα μας δώσει μεγάλη ώθηση και ψυχολογία για την πολύ δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος», δήλωσε ο 30χρονος γκαρντ/φόργουορντ των Ηπειρωτών, Κωνσταντίνος Σιμιτζής.

 

Πανερυθραϊκός-ΝΕ Μεγαρίδος: Ματς με λεπτές ισορροπίες

 

Ο Πανερυθραϊκός φιλοξενεί τη ΝΕ Μεγαρίδος σήμερα στις 17:00 για την 13η αγωνιστική της Elite League, σε μια αναμέτρηση που θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

 

Οι γηπεδούχοι θέλουν να αντιδράσουν μετά την ήττα τους στη Δάφνη. «Ο αγώνας απέναντι στη Δάφνη ήταν για εμάς το παράδειγμα προς αποφυγή, ειδικά για το έλλειμμα ενέργειας που παρουσιάσαμε απέναντι στον αντίπαλο και τους πόντους που δεχθήκαμε, φτάνοντας στους 89. Παίζουμε με έναν αντίπαλο, που διακρίνεται για την ενέργεια που βγάζει στο παρκέ και οφείλουμε να δείξουμε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε αυτό το κομμάτι, ξεχνώντας άμεσα όσα έγιναν στο προηγούμενο ματς και βγάζοντας αντίδραση, για να κλείσουμε θετικά το 2025 σε μια δύσκολη διπλή εβδομάδα», τόνισε ο Κώστας Χαρτοματσίδης, συνεργάτης του Δημήτρη Χουχουλή στον πάγκο του Πανερυθραϊκού.

 

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την εντός έδρας ήττα της Δευτέρας από το Λαύριο Boderm. «Ακόμα μια φορά σταθήκαμε άτυχοι, αφού σε ακόμα ένα παιχνίδι χάσαμε έναν σημαντικό παίκτη για εμάς. Εύχομαι να είναι ταχεία η ανάρρωση του Νικ και τον περιμένουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα κοντά μας. Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Πανερυθραϊκό είναι εξ ορισμού δύσκολο. Έχει έμπειρους παίκτες και ένα προπονητή που γνωρίζει καλά την κατηγορία. Ενωμένοι και συγκεντρωμένοι να παλέψουμε για την νίκη», δήλωσε ο 29χρονος γκαρντ της ΝΕΜ, Νάσος Γκρέκας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια