Media Day και παραλαβή διαπιστεύσεων για το Super Cup Γυναικών

 

Το Super Cup Γυναικών, που θα διεξαχθεί στης 28 Σεπτεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Τ9 στη Άρτα, είναι προ των πυλών. Εν όψει της αναμέτρησης  ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός (16:00),οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν πλάνα και δηλώσεις στις προπονήσεις των ομάδων το Σάββατο (27/9).

 

Η προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι ανοιχτή για τα ΜΜΕ από τις 16:30 μέχρι τις 16:45, ενώ η προπόνηση του Ολυμπιακού θα είναι ανοιχτή από τις 16:50 μέχρι τις 17:05.

 

*Παρακαλούνται όσοι εκπρόσωποι ΜΜΕ θέλουν να δώσουν το «παρών», να προσέλθουν εγκαίρως στο Κλειστό Γυμναστήριο Τ9 και να συνεργαστούν με τους υπεύθυνους Τύπου, προκειμένου να μην διαταραχθεί το πρόγραμμα και η προετοιμασία των δύο ομάδων.

 

Οι εκπρόσωποι του τύπου θα μπορούν να παραλάβουν τις διαπιστεύσεις τους το Σάββατο πριν τις ανοιχτές προπονήσεις και την Κυριακή από τις 13:00 το μεσημέρι έως και την έναρξη του αγώνα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια