Πρώτο φιλικό με τα Μαύρα Πρόβατα Ευόσμου με θετικά δείγματα για τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου-Φωτορεπορτάζ

 

Ύστερα από δύο εβδομάδες σκληρής δουλειάς και έντονης προετοιμασίας, ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου έδωσε το πρώτο της φιλικό παιχνίδι απέναντι στα Μαύρα Πρόβατα Ευόσμου, στο Ωραιόκαστρο.

 

«Ο κόουτς Σίμος Ρόκας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα, να αξιολογήσει καταστάσεις και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας. Το πρώτο δείγμα είναι σίγουρα θετικό, με πάθος, ενέργεια και πνεύμα ομάδας να ξεχωρίζουν στο παρκέ.

 

Τέτοιες αναμετρήσεις αποτελούν πολύτιμα βήματα στη δημιουργία χημείας και ετοιμότητας για τη νέα σεζόν.

 

Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα των Μαύρων Προβάτων Ευόσμου για την παρουσία τους και την άριστη συνεργασία. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο πρωτάθλημα και πολλά μπράβο στους ανθρώπους της διοίκησης για το εξαιρετικό έργο που επιτελούν – από τους πιο συνεργάσιμους και σωστούς παράγοντες που έχουμε συναντήσει», αναφέρουν οι γηπεδούχοι.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια