Σπουδαία εμφάνιση και νίκη επί της Γκντίνια για τον Αθηναϊκό-Δείπνο αναμνήσεων-Φωτορεπορτάζ

 

Απέναντι σε μια ομάδα Euroleague, την Γκντίνια, ο Αθηναϊκός έδειξε την ποιότητά του και τις δυνατότητές του και επικράτησε 91-79.

 

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε ο Αθηναϊκός το πρώτο «aΘens Cup». Η ομάδα έπαιξε κατά διαστήματα εξαιρετικό μπάσκετ, είχε ως αιχμή του δόρατος την Αλέξις Πρινς με 24 πόντους και την Εβίνα Σταμάτη με 14 πόντους και κατόρθωσε να φτάσει στη νίκη με 91-79.

 

Ο Αθηναϊκός ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, επέβαλλε τον ρυθμό του από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και παρότι η Γκντίνια έβρισκε τρόπο να μένει στο ματς, δεν απείλησε ουσιαστικά σε κανένα σημείο του αγώνα.

 

Αθηναϊκός: Καρακασίδου 6, Ράτζα 6, Κις 6, Τσινέκε 8(2), Χαιριστανίδου 2, Σταμάτη 14(3), Γουΐντερμπερν 6, Παυλοπούλου 4, Λούκα 6, Σβεντοράιτε 7, Πρινς 24(2), Χρίστοβα 2.

Γκντίνια: Παβλόφσκα 7(2), Εκχ 7(1), Γιάκουμπιουκ 9(1), Μπάναζακ 8(1), Τζόουνς 7, Βζρεσίνσκι 20(1), Ούλαν 3, Μάι 8(2), Ζαλέφσκα, Βύσοκα 4, Γκιλμάιστερ 6(2).

 

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

 

Βαλένθια 6

Αθηναϊκός 5

Μερσίν 4

Γκντίνια 3

 

Δείπνο αναμνήσεων

 

Η πιο όμορφη μπασκετική παρέα μαζεύτηκε στο «Royal» στην Βουλιαγμένη και θυμήθηκε, γιόρτασε και ξέφυγε από την καθημερινότητα.

 

Η συγκίνηση στο «Δ. Καλτσάς» ήταν διάχυτη. Τα συναισθήματα πλημμύρισαν όλα τα μέλη της ομάδας του 2010 και οι στιγμές που διαδραματίστηκαν είχαν την ίδια ένταση των στιγμών πριν 15 χρόνια. Γι’ αυτό και μια αποσυμφόρηση  κρίθηκε απαραίτητη. Το ραντεβού δόθηκε σε παραλιακό μαγαζί και ήταν ένα γενικό κάλεσμα, με παρόντες δημοσιογράφους, ανθρώπους του χώρου και, φυσικά, στο επίκεντρο – και σε μια θεματική βραδιά – η ομάδα που κατέκτησε το Eurocup πριν 15 χρόνια.

 

Παρούσα ήταν, επίσης, η σημερινή ομάδα του Αθηναϊκού, η οποία απόλαυσε το δείπνο και με… αυστηρό ωράριο αποχώρησε από το μαγαζί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια