Ξεκίνησε η προετοιμασία στη Φλώρινα για την Εθνική Νέων Γυναικών (U20)

 

Στη Φλώρινα βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης (26/6) η Εθνική Νέων Γυναικών όπου άρχισε την προετοιμασία της ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωμπάσκετ U20 (Β’ Κατ.) που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Μίσκολτς της Ουγγαρίας το διάστημα 2-10 Αυγούστου.

 

Αύριο αναμένεται να ενσωματωθούν στις προπονήσεις οι Δόμνα Μάντζου, Βασιλική Σιουμουρέκη και Θεοδώρα Τσινασλανίδου, ενώ τις επόμενες ημέρες θα μεταβεί στη Φλώρινα και η Αριστέα Παρασκευοπούλου, η οποία αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού και κάνει θεραπείες.

 

Τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα τα δώσει στο Βελβεντό (7 και 8/7) με αντίπαλο την Ρουμανία.

 

Θα ακολουθήσουν στην Αθήνα δύο ακόμα φιλικά με αντίπαλο την Τουρκία (19 και 20/7). Στις 26 και 27 Ιουλίου η Εθνική Νέων Γυναικών θα αντιμετωπίσει στο Βελιγράδι τη Σερβία στα δύο τελευταία τεστ προετοιμασίας πριν τις επίσημες υποχρεώσεις της.

 

Να υπενθυμίσουμε ότι η Εθνική Νέων Γυναικών συμμετέχει στον Γ΄Ομιλο του Ευρωμπάσκετ U20 (Β΄ Κατηγορία) και θα έχει αντιπάλους Κροατία, Ελβετία και Μάλτα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια