er

Vikos Φalcons-Δόξα Λευκάδας: Ο ένας για σεφτέ, ο άλλος για το αήττητο

 Οι Vikos Φalcons-Δόξα Λευκάδας αντιμετωπίζουν την Δόξα Λευκάδας την Τετάρτη στις 17:00 για την τρίτη αγωνιστική της Elite League, σε μια αναμέτρηση, που θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube. 

 

Οι γηπεδούχοι μετά από δύο ήττες θέλουν να κάνουν σεφτέ στις νίκες στο πρωτάθλημα. «Άλλο ένα δύσκολο ματς που έρχεται, η φετινή Elite League είναι γεμάτη ανατροπές, όλα τα παιχνίδια κρίνονται στον πόντο, όλες οι ομάδες με μια νίκη μπορούν να βρεθούν στα πάνω πατώματα της κατηγορίας και όλες παλεύουν σε κάθε παιχνίδι για να πάρουν τη νίκη. Θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας αυτή τη στιγμή και να φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι της Τετάρτης με τη Δόξα Λευκάδας, προσπαθώντας να κάνουμε προπόνηση με όσα άτομα έχουν απομείνει. Θα πω περαστικά στον Διογένη Γοργόνη και οι σκέψεις μας είναι μαζί του», τόνισε ο προπονητής των Ηπειρωτών, Ηλίας Μούτσιος.

 

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν ποδαρικό στην Elite League με νίκη σε δύο παρατάσεις απέναντι στον Πρωτέα Βούλας, ενώ «χρωστούν» ένα παιχνίδι με τον Ηρακλή. «Η ομάδα μας προέρχεται από σημαντική και δύσκολη νίκη στον πρώτο αγώνα της στο πρωτάθλημα και σίγουρα αυτό θα μας δώσει ψυχολογία για τη συνέχει. Ο επόμενος αγώνας με τον Βίκο είναι πολύ απαιτητικός και πρέπει να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα στο γήπεδο για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Ξέρουμε πως κάθε νίκη και κάθε ήττα μετρά στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Elite League, οπότε σε αυτές τις λίγες προπονήσεις θα δουλέψουμε με βάση το πλάνο του προπονητή μας για να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται για τον αγώνα που ακολουθεί», δήλωσε ο 29χρονος γκαρντ των Λευκαδιτών, Χρήστος Σκάνδαλος.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια