Καμάρας: «Απ’ τις καλύτερες ομάδες στην Elite League η Ελευθερούπολη»

 

Ο φόργουορντ-σέντερ της Ελευθερούπολης, Νίκος Καμάρας, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Άκου τι έκανες» του EOK WebRadio με τον Κώστα Ζαφείρη και τον Δημήτρη Μελίσση. Αναλυτικά είπε:

 

Για την προετοιμασία της Ελευθερούπολης ενόψει της νέας σεζόν:

 

«Το Σάββατο (28/09) τελειώσαμε την προετοιμασία, η οποία ήταν δύσκολη. Δουλέψαμε πολύ, γιατί είμαστε μια καινούργια ομάδα, μόνο τρεις παίκτες έμειναν απ’ το περσινό ρόστερ. Χρειαζόμασταν χρόνο να βρεθούμε μεταξύ μας. Είναι ένα δύσκολο κομμάτι της χρονιάς η προετοιμασία, για κάθε ομάδα, αλλά τελείωσε αυτό. Περιμένουμε πώς και πώς να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, με ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας απέναντι στο Ψυχικό».

 

Για τους φετινούς στόχους:

 

«Το κλίμα είναι αρκετά καλό. Οι στόχοι μας θα είναι για να τερματίσουμε κάπου ψηλά, αλλά ακόμη είναι νωρίς για να μιλήσουμε για παραπάνω πράγματα. Θα πάμε βήμα-βήμα και παιχνίδι με το παιχνίδι. Η Ελευθερούπολη βρίσκεται αρκετά χρόνια στην κατηγορία, είναι απ’ τις έμπειρες ομάδες. Όλα τα χρόνια έχει αξιόλογα ρόστερ και πολύ καλούς παίκτες. Έχει γενικά την εμπειρία πώς είναι να κάνεις πρωταθλητισμό. Δεν κρυβόμαστε, έχουν γίνει καλές κινήσεις. Αν “δέσουμε” καλά και είμαστε καλά μεταξύ μας, πιστεύω ότι θα κάνουμε όμορφα πράγματα φέτος. Δεν παίζουμε μόνοι μας, το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό, πολλές ομάδες έχουν ενισχυθεί. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα γενικά».

 

Για τη φετινή Elite League:

 

«Στα μάτια μου φαντάζει πολύ ανταγωνιστικό, δε θα υπάρχουν εύκολά ματς. Υπάρχουν ομάδες που στα χαρτιά ξεχωρίζουν, αλλά αυτό είναι στα χαρτιά. Δε μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα απ’ την αρχή. Στα χαρτιά φαίνεται ότι κάποιές ομάδες ξεχωρίζουν, άλλες είναι πιο πίσω, αλλά δε βλέπω κάποια ομάδα που δε θα είναι ανταγωνιστική σε κάθε αγώνα. Θα δούμε πολύ ωραία παιχνίδια φέτος και πολλά ντέρμπι. Σίγουρα ο Ηρακλής είναι ένα πολύ δυνατό όνομα για την κατηγορία, μια ομάδα με ιστορία, με κόσμο, που θεωρητικά αξίζει να είναι στην Α1. Η Μύκονος έχει κάνει καλό ρόστερ, εμείς είμαστε καλοί, ο Βίκος έχει κάνει πολύ ποιοτικές προσθήκες, η ΝΕΜ έχει εξαιρετικό ρόστερ. Είναι “δεμένη” και σκληρή ομάδα, μου αρέσει αρκετά. Υπάρχουν και δύσκολες έδρες. Δεν υπάρχουν ο Πανιώνιος και ο Μίλωνας που είχαν εξαιρετικά ρόστερ, αλλά υπάρχουν ποιοτικές ομάδες, ακόμη και αυτές που είναι πιο “κάτω”».

 

Για τον λόγο που πήγε στην Ελευθερούπολη:

 

«Η πρώτη σκέψη ήταν ότι η Ελευθερούπολη πλέον είναι μια σταθερή ομάδα στην Elite League, που κάθε χρόνο θέλει να φτιάχνει καλό ρόστερ και να είναι ανταγωνιστική. Μίλησα με τον κόουτς και τον Βασίλη Μουλάκη, με τον οποίον είχαμε ξαναμιλήσει στο παρελθόν για ενδεχόμενη συνεργασία, που δεν είχε ευοδώσει. Νομίζω ήταν η κατάλληλη στιγμή να έρθω στην Ελευθερούπολη. Οι στόχοι μας είναι κοινοί. Ήθελα να πάω σε μια ομάδα που θα έχει πίεση και θέλει να πρωταγωνιστήσει και η Ελευθερούπολη είναι μια τέτοια ομάδα. Είναι πασίγνωστο ότι η Ελευθερούπολη στο οικονομικό κομμάτι είναι πάρα πολύ συνεπής σαν διοίκηση, κανένας παίκτης δεν είχε ποτέ παράπονο σε αυτό. Είναι, όμως, και άλλα πράγματα πέραν του οικονομικού. Το επέλεξα γιατί είναι ένα ήσυχο μέρος, έρχεσαι για να παίξεις μπάσκετ και να το ευχαριστηθείς. Είναι μια απ’ τις καλύτερες ομάδες στην κατηγορία, τόσο στο παρκέ, όσο και εκτός αυτού».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια