er

Ελευθερούπολη-Νήαρ Ηστ: Με στόχο την πρώτη νίκη

 

Η Ελευθερούπολη υποδέχεται τη Νήαρ Ηστ για την δεύτερη αγωνιστική της Elite League το Σάββατο στις 17:00. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

 

Οι γηπεδούχοι θέλουν να κάνουν την πρώτη τους νίκη μετά την ήττα τους στην πρεμιέρα στο Ψυχικό. «Είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι και φυσικά θέλουμε να συνοδευτεί με την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα.  Φυσικά όλα τα ματς θέλουν προσοχή.  Ειδικά τώρα που ακόμη είμαστε στην αρχή.  Ξεκινήσαμε με μια ήττα στο Ψυχικό όπου τα πάντα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.  Τώρα με τη βοήθεια του κόσμου,  είμαστε έτοιμοι να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Πάντα όμως πρέπει να σεβόμαστε τον οποιοδήποτε αντίπαλο», τόνισε ο 24χρονος γκαρντ της Ελευθερούπολης, Σπύρος Καψαλός.

 

Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από εντός έδρας ήττα στη Μύκονο. «Είναι το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της σεζόν απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα. Από την πλευρά μας έχουμε αφήσει πίσω το αποτέλεσμα της πρώτης αγωνιστικής, κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε το Σάββατο. Δουλεύουμε πολύ σκληρά καθημερινά και με την στήριξη της διοίκησης, αλλά και του κόσμου μας είμαστε αρκετά αισιόδοξοι για την μετέπειτα πορεία στον πρωτάθλημα», δήλωσε ο 21χρονος γκαρντ της Νήαρ Ηστ, Νίκος Δέλγας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια