er

Κυριακάκης: «Δύσκολες αποστολές για τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη»

 

Ο Μιχάλης Κυριακάκης γράφει για τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια των Ελληνικών ομάδων:

 

«Δεύτερη Ευρωπαϊκή εβδομάδα για τις τέσσερις Ελληνικές ομάδες γυναικών και αναμένεται με ενδιαφέρον. Βαριές οι ήττες των τριών στην πρώτη αγωνιστική με μόνο τον Πρωτέα να... σώζει το γόητρο.

 

Η ομάδα της Βούλας μπαίνει πρώτη σήμερα στο Βελιγράδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, της πολύ γνωστής μας σέντερ Έμιλυ Πότερ, ο οποίος έρχεται από ήττα 70-64:στην Ισπανία την περασμένη εβδομάδα.

 

Αύριο οι άλλοι τρείς.

 

Ο Ολυμπιακός για την Euroleague women θέλει στο κεντρικό τού ΣΕΦ να σβήσει όσο είναι δυνατόν τίς δύο ήττες στούς αγώνες με την Ζαμπίνυ και Παναθηναϊκό.

Αντίπαλος η Άρτεμις Σπανού με την ιστορική Μπουρζ η οποία έρχεται από ήττα στο Πράδο από την Μερσίν, δεν έχει το πανίσχυρο ρόστερ των προηγούμενων σεζόν όμως είναι μια έμπειρη ομάδα, με σπουδαία μπασκετική κουλτούρα και καλές παίκτριες.

 

Ο Παναθηναϊκός μετά την μεγάλη νίκη επί του αιωνίου αντιπάλου μετακομίζει στο Χολαργό για να βρει αντίπαλο την εξαιρετική Γαλλική Ανζέ που νίκησε άνετα 92-69 την πρώτη αγωνιστική την Πολωνική Λιουμπλιν ενώ είναι πρώτη με 3-0 στο πρωτάθλημα.

 

Δυστυχώς θα λείψει η κορυφαία στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Άννα Νίκη Σταμολάμπρου η οποία θά αντιμετωπίσει δραστικά το πρόβλημα στους κοιλιακούς.

 

Τέλος ο Ηρακλής πάλι στο Ιβανώφειο έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι σε μία παραδοσιακή Ισπανική ομάδα την Εστουντιάντες.

 

Καλή επιτυχία και στις τέσσερις Ελληνικές ομάδες».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια