er

Χαρτόπουλος: «Θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στο πολύ καλό φετινό μας ξεκίνημα»

 

Ο προπονητής του Α.Ο. Γαλάτιστας (National League 2, 5ος όμιλος), Δημήτρης Χαρτόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Πριν τα τζάμπολ» του EOK WebRadio με την Αθηνά Πατρινού. Αναλυτικά είπε:

 

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Καβάλας (27/10):

 

«Είναι το 2ο συνεχόμενο παιχνίδι με τις ομάδες της Καβάλας. Η κλήρωση τα έφερε έτσι ώστε να παίξουμε και με τις δύο εντός έδρας. Στο προηγούμενο ματς κάναμε το 3/3, πράγμα που μας δίνει ώθηση, δύναμη αυτοπεποίθηση να πάμε παρακάτω και να δούμε το παιχνίδι με τον Αστέρα. Εμείς πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Είμαστε νεοφώτιστοι στην κατηγορία, οπότε πρωταρχικός σκοπός είναι η παραμονή σε πρώτη φάση. Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα, είχαμε τρία καλά αποτελέσματα. Θέλουμε να κερδίσουμε για να δώσουμε συνέχεια σε αυτό που έχουμε κάνει έως τώρα. Ο Αστέρας κέρδισε την περασμένη αγωνιστική τη Σταυρούπολη, η οποία έχει ένα απ’ τα καλύτερα υλικά στην κατηγορία, και αυτό δείχνει ότι είναι πολύ καλή ομάδα. Θα είναι ένα δύσκολο ματς για εμάς».

 

Για τον όμιλό τους:

 

«Απ’ ό,τι φαίνεται, ο όμιλος στον οποίον βρισκόμαστε εμείς θα είναι πολύ ανταγωνιστικός. Όλα τα αποτελέσματα έως τώρα δείχνουν ότι όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους, κάτι που δε συνέβη τα προηγούμενα χρόνια. Το να κάνει κάποιος μια πρόβλεψη για την τελική κατάταξη δε θα είναι εύκολο. Είναι καλό για το μπάσκετ στην κατηγορία ότι υπάρχει ανταγωνιστικότητα και καλές ομάδες».

 

Για τον Α.Ο. Γαλάτιστα:

 

«Είναι ένα πολύ οργανωμένο σωματείο. Έχει ανθρώπους που είναι απ’ την περιοχή και αγαπούν πάρα πολύ αυτό που κάνουν για την ομάδα. Το κυριότερο πρόβλημα είναι ότι η ομάδα δεν έχει δικό της γήπεδο προς το παρόν και είμαστε λίγο… νομάδες, κάνουμε προπονήσεις στον Πολύγυρο, στη Θεσσαλονίκη, πράγμα που δε διευκολύνει κανέναν. Οι άνθρωποι ευελπιστούν ότι του χρόνου θα έχουν ένα δικό τους γήπεδο, κάτι που θα δώσει άλλη δυναμική στην ομάδα».

 

Για το πώς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας:

 

«Είναι μια ιστορία… μακράς διαρκείας με τον Αργύρη Καλογερά, ο οποίος είναι ένας άνθρωπος που “τρέχει” κυρίως την ομάδα και γνωριζόμαστε χρόνια. Με “κυνηγούσε” από όταν ήμουν παίκτης, πολλές φορές είχαμε συνομιλήσει για να πάω στην ομάδα σαν παίκτης, αλλά δεν έγινε. Όταν μου έγινε η πρόταση, μου είπε χαριτολογώντας “Δε σε πήρα σαν παίκτη, θα σε πάρω σαν προπονητή”. Τα βρήκαμε πολύ εύκολα, υπήρχε κοινός ορίζοντας στο τι θέλουμε να κάνουμε με την ομάδα, πώς θέλουμε να είναι, τι να αντιπροσωπεύει και ποιος είναι ο στόχος, οπότε ήταν πολύ εύκολη απόφαση και για τους δυο μας να συνεργαστούμε φέτος».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια