er

Νήαρ Ηστ-ΧΑΝΘ: Αντιμέτωποι οι δύο νεοφώτιστοι

 

Η Νήαρ Ηστ υποδέχεται την ΧΑΝΘ το Σάββατο στις 17:00 για την πέμπτη αγωνιστική της Elite League. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

 

Οι γηπεδούχοι θέλουν να κάνουν σεφτέ στο γήπεδό τους στην τρίτη τους αναμέτρηση στο πρωτάθλημα εντός έδρας. «Ο στόχος μας είναι η πρώτη εντός έδρας νίκη απέναντι σε μια νεανική και νεοφώτιστη ομάδα όπως εμείς. Από πλευράς μας οφείλουμε να αφήσουμε πίσω τα αποτέλεσματα μιας δύσκολης εβδομάδας, έχοντας παίξει 4 παρατάσεις σε διάστημα 7 ημερών. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε το Σάββατο, μαζί με τον κόσμο μας. Η ομάδα δουλεύει σκληρά και μέρα με την μέρα βελτιώνεται όλο και περισσότερο και με την στήριξη του κόσμου και της διοίκησης ευελπιστούμε τα καλύτερα για την συνέχεια του πρωταθλήματος», τόνισε ο 22χρονος πάουερ φόργουορντ της Νήαρ Ηστ, Γιώργος Καλιανιώτης.

 

Οι φιλοξενούμενοι αναζητούν την την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ιστορική ομάδα στην έδρα της όπως είναι η Νήαρ Ηστ και το παιχνίδι έχει σίγουρα μεγάλο βαθμό δυσκολίας για εμάς. Νομίζω όποιος έχει δει παιχνίδια της ΧΑΝΘ διαπιστώνει πως παλεύουμε σε όλα τα ματς. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και τώρα. Δουλεύουμε σκληρά και περιμένουμε πως αυτό θα βγει στο γήπεδο στοχεύοντας στη πρώτη μας νίκη. Πέρα από τα ειδικά τεχνικά κομμάτια που αφορούν το ματς, ξέρουμε πως ειδικά σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι πρέπει να έχουμε μεγάλη συγκέντρωση και προσήλωση στον στόχο μας», δήλωσε ο 18χρονος γκαρντ της ΧΑΝΘ, Γιάννης Κομνιανίδης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια