Ψυχικό-Ελευθερούπολη: Δύο σταθερές αξίες στην ίδια αφετηρία

 

Το Ψυχικό υποδέχεται την Ελευθερούπολη το Σάββατο στις 16:00 για την πρώτη αγωνιστική, σε μια μάχη δύο ομάδων που έχουν καθιερωθεί στην Elite League και αποτελούν σταθερές αξίες της κατηγορίας. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Action 24.

 

Το Ψυχικό με έναν προπονητή-συνώνυμο μιας ομάδας, τον Γιώργο Ρεμεντέλα με 22 χρόνια παρουσίας, μετά την περιπετειώδη εξασφάλιση της παραμονής του πέρσι μπαίνει με νέες φιλοδοξίες στο πρωτάθλημα, από το οποίο έχει καταφέρει μία φορά να κερδίσει την άνοδό του στη μεγάλη κατηγορία, χωρίς όμως τελικά να κάνει χρήση του δικαιώματος.

 

«Κατ’ αρχάς να ευχηθώ καλή σεζόν, με υγεία για όλες της ομάδες Στην ομάδα της Ελευθερούπολης αγωνίστηκα 2,5 χρόνια, πολύ όμορφα χρόνια και έχω μόνο καλές στιγμές να θυμάμαι. Έχω μόνο φίλους εκεί, όμως τώρα αγωνίζομαι στο Ψυχικό και το μόνο που κοιτάω είναι το καλό της ομάδα μου. Ξεκινάμε το νέο πρωτάθλημα με ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως ελπίζω να μπούμε με το δεξί στη νέα σεζόν και εκμεταλλευόμενοι και την έδρα μας να φτάσουμε στη νίκη», τόνισε ο Σωκράτης Ναούμης. «Επειδή είναι πρεμιέρα πρωταθλήματος, υπάρχουν πολλές δυσκολίες με δεδομένο ότι τόσο εμείς όσο και η Ελευθερούπολη έχουμε πολλά νέα πρόσωπα και δεν έχουμε βρεθεί ακόμα στο επιθυμητό σημείο ετοιμότητας, ενώ υπάρχει πάντα και το άγχος της πρεμιέρας. Δεν νομίζω πως υπάρχουν σημεία που μπορούμε να πούμε πως θα κρίνουν το παιχνίδι από τη μια η την άλλη πλευρά, όμως παραδοσιακά οι δυο ομάδες δίνουν σπουδαίες μάχες στο παρκέ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις και το ίδιο περιμένω να γίνει και το Σάββατο. Ένα δυνατό και όμορφο ματς», πρόσθεσε ο 27χρονος γκαρντ.

 

Η Ελευθερούπολη «παλιώνει» στην κατηγορία, ετοιμάζεται για την έκτη συνεχόμενη συμμετοχή της, με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο επίσης να συμπληρώνει δεκαετία στον πάγκο της. Η γειτονική Γεωργιανή θα αποτελέσει και φέτος το άντρο της σε αναμονή του ανακαινισμένου κλειστού της πόλης της.

 

«Η ομάδα μου ξεκινάει με ένα παιχνίδι απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα,  παραδοσιακή της κατηγορίας η οποία εμπνέει σεβασμό.  Για μας όλα τα παιχνίδια θα είναι ξεχωριστά.  Δεν θα υπάρχουν εύκολες αναμετρήσεις.  Οι ομάδες όλες είναι ενισχυμένες. Και εμείς και το Ψυχικό έχουμε αλλάξει κατά πολύ το ροστερ. Οπότε είναι και ένα ματς αναγνωριστικό. Σίγουρα θέλει μεγάλη προσπάθεια.  Το ταξίδι ξεκινάει και μακάρι το θέαμα και φέτος να είναι ποιοτικό όπως και την περασμένη χρονιά», δήλωσε ο 26χρονος γκαρντ της ομάδας, Βένος Μαστόρος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια