er

Τρίκαλα Basket-Vikos Φalcons: Ραντεβού νεοφώτιστων

 

Η τέταρτη αγωνιστική της Elite League ολοκληρώνεται την Κυριακή στις 15:00 με τη συνάντηση Τρίκαλα Basket-Vikos Φalcons. Η αναμέτρηση των δύο νεοφώτιστων μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

 

Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά από δύο σερί ήττες. «Αρχικά να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ερμή Σχηματαρίου , παρόλο που ήταν καθημερινή. Χρειαζόμαστε τον κόσμο καθόλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Όσον αφορά το παιχνίδι της Κυριακής , η ομάδα των Ιωαννίνων έχει κάνει ένα κακό ξεκίνημα με 0 στα 3. Ξέρουμε ότι θα έρθουν αποφασισμένοι να πάρουν το παιχνίδι. Εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε ανάλογα , αφήνοντας πίσω το προηγούμενο παιχνίδι με το Σχηματάρι. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή , να δείξουμε τον καλό μας εαυτό και έτσι να πάρουμε τη νίκη», τόνισε ο 29χρονος γκαρντ των Τρικαλινών, Αλέξανδρος Κολότσιος.

 

Οι φιλοξενούμενοι έχουν αρχίσει το πρωτάθλημα με 0/3 και αναζητούν την πρώτη τους νίκη. «Παρά την 3η συνεχόμενη ήττα μας στο πρωτάθλημα της Elite League, δεν έχουμε παρά να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι της Κυριακής στα Τρίκαλα. Πρόκειται για μια αξιόμαχη ομάδα με έναν πολύ έμπειρο προπονητή και καλούς παίχτες. Θα δουλέψουμε το διάστημα που έχουμε και ευελπιστώ να καταφέρουμε να φτάσουμε στην πρώτη νίκη μας στο πρωτάθλημα», σημείωσε ο 27χρονος πάουερ φόργουορντ των Ηπειρωτών, Γιώργος Μανάκας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια