er

Χατζηλεοντή και Σπυριδοπούλου μιλούν για το μεγάλο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής στην Α1 Γυναικών, μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

 

Ραντεβού στην ΕΡΤ3 δίνουν αύριο (13/10, 14.15) Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στο μεγάλο ντέρμπι της 2ης Αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

 

Οι δύο ομάδες μετά τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις επιστρέφουν στο ελληνικό πρωτάθλημα με έναν αγώνα που αναμένεται να προσφέρει θέαμα και συγκινήσεις τόσο στους φιλάθλους που θα βρεθούν στο «Π.Γιαννακόπουλος» όσο και στους τηλεθεατές, αφού ο μεγάλος αγώνας θα καλυφθεί από την ΕΡΤ3.

 

Η Ιωάννα Χατζηλεοντή από την πλευρά του Παναθηναϊκού στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της καριέρας της και η πολύπειρη Άννα Σπυριδοπούλου από τον Ολυμπιακό μιλούν για το σπουδαίο αυριανό παιχνίδι.

 

«Θα είναι αναμφίβολα ένα πολύ δυνατό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Για μένα θα είναι το πρώτο μεγάλο ελληνικό ντέρμπι της καριέρας μου που θα αγωνιστώ. Είναι διαφορετικό να είσαι θεατής και άλλο είναι να το ζεις ως αθλήτρια. Ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο γι’ αυτό το παιχνίδι, το οποίο είναι πολύ σημαντικό που θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3 κάτι που μόνο καλό μπορεί να κάνει στο μπάσκετ γυναικών», τονίζει η Ιωάννα Χατζηλεοντή για να συμπληρώσει…

 

«Σε τέτοια παιχνίδια μετράει η ψυχή και η καρδιά που θα βγάλεις στο γήπεδο. Μετράει η συγκέντρωση, η θέληση και πόσο πολύ μπορεί να θέλεις τη νίκη. Είναι ένα ντέρμπι που μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και περιμένω τον αγώνα με ανυπομονησία».

 

Από την πλευρά της η Άννα Σπυριδοπούλου έχοντας ζήσει πολλά ανάλογα ντέρμπι στην καριέρα της ανέφερε… «Το παιχνίδι της Κυριακής είναι το ντέρμπι της αγωνιστικής. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι μπορεί είμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος και ενδεχομένως να μην έχουμε βρει ως ομάδες τα ”πατήματά” και τη χημεία μας, αλλά θεωρώ ότι αν ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή για 40 λεπτά και έχουμε συγκέντρωση θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμες ώστε να καταφέρουμε πάρουμε την νίκη στο γήπεδο του Παναθηναϊκού. Μπορεί να χρειαζόμαστε το χρόνο μας, αλλά γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι για μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια