Η Α1 Γυναικών στην ΕΡΤ

 

Το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών αρχίζει σε μια χρονιά ιδιαίτερα σημαντική για το μπάσκετ γυναικών, καθώς στο τέλος της σεζόν θα περιμένει το μεγάλο ραντεβού του Ευρωμπάσκετ 2025 που θα φιλοξενηθεί στη χώρα μας! Το τζάμπολ γίνεται και στην ΕΡΤ φέτος, ενώ παράλληλα θα υπάρχει στους αγώνες και IRS.

 

Η ΕΡΤ θα βρίσκεται στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και θα καλύψει μέσω της ΕΡΤ Sports 1 τον αγώνα Αμύντας – Εσπερίδες Καλλιθέας, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 15.00 στο γήπεδο Υμηττού. Η δημόσια τηλεόραση θα καλύψει πλήθος αγώνων στο φετινό αναβαθμισμένο πρωτάθλημα. Όλοι οι αγώνες θα καλύπτονται, όπως πάντα, μέσω live streaming!

 

Η δεύτερη καινοτομία, η οποία έρχεται να εξελίξει την Α1 Γυναικών είναι η εφαρμογή του IRS (Instant Replay) από την 1η αγωνιστική, το οποίο θα δώσει την δυνατότητα στους διαιτητές να ελέγχουν αμφισβητούμενες φάσεις με την βοήθεια της τεχνολογίας και σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIBA. Σημειώνεται επιπλέον ότι στα πλαίσια εφαρμογής του IRS, θα παρέχεται στους προπονητές των ομάδων και η δυνατότητα επανεξέτασης φάσης (challenge), οδηγώντας τους διαιτητές της αναμέτρησης στο Instant Replay σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIBA.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια