«Ο ΠΑΣ Γιάννινα έτοιμος για την πρώτη συμμετοχή στο Eurocup women»-Γράφει ο Μιχάλης Κυριακάκης στο https://www.agapotobasket.gr

 

Ο ιστορικός ΠΑΣ Γιάννινα στο ποδόσφαιρο, πλέον και στο μπάσκετ γυναικών θα εκπροσωπήσει την όμορφη πόλη στις όχθες της λίμνης Παμβώτιδας στην Ευρώπη.

 

Η μία από τις δύο μοναδικές επαρχιακές ομάδες μαζί με τον Πανσερραϊκό στην Α1 γυναικών θέλει να ζήσει το όνειρο της. Άλλωστε και τυπικά το δικαιούται. Ο ΠΑΣ συνεχίζει την ανοδική πορεία από την άνοδο στην Α1, πρόπερσι έφτασε στο φάιναλ φορ του κυπέλλου, τώρα ήρθε η σειρά της Ευρώπης.

 

Θα δώσει, αρχής γενομένης της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου, στις 20.30, το πρώτο προκριματικό αγώνα κόντρα στην σαφώς πιο έμπειρη Ιταλική Σάσσαρι. Η ρεβάνς μετά από μία εβδομάδα στην Σαρδηνία. Όποια ομάδα περάσει μπαίνει στους ομίλους του Eurocup women.

 

Ο ΠΑΣ Γιάννινα με νέο προπονητή τον πολύπειρο Στέφανο Πέρκο, με νέα ομάδα σε σχέση με το περσινό ρόστερ, καθώς έμειναν μόνο οι Σαρηγιαννίδου, Δαμουλάκη και Ξανθοπούλου, ετοιμάζεται και αισιοδοξεί.

 

Η Σάσσαρι, περσινή ομάδα της Ράτζα του Ολυμπιακού, έχει κάνει επίσης πολλές αλλαγές απ'ότι δε είδαμε στο τουρνουά του Κάλιαρι προχθές δεν είναι δα κάποιο μεγαθήριο.

 

Να ευχηθούμε ολόψυχα σε όλη την οικογένεια του ΠΑΣ να το ευχαριστηθεί πρώτα απ'όλα και το καλύτερο δυνατόν!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια