Οι Βετεράνοι επιστρέφουν στη δράση

 

Μετά τη συνήθη παύση του καλοκαιριού, τα μέλη του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης δυναμικά επιστρέφουν στα γήπεδα.

 

Ήδη την προηγούμενη εβδομάδα αντιπροσωπευτική ομάδα του Συνδέσμου συμμετείχε σε αγώνα εναντίον της Λέσχης Καλαθοσφαίρισης Βετεράνων Ξάνθης, στα πλαίσια τουρνουά που διοργάνωσαν οι Πελαργοί στις Σέρρες κατά τη διάρκεια της έκθεσης Serexpo και στο οποίο συμμετείχαν ακόμη βετεράνοι από τη Βέροια και τη Λάρισα.

 

Αύριο Σάββατο 28/9, γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο η Maxiday, η καθιερωμένη από τη FIMBA Παγκόσμια Μέρα του Maxibasketball.

 

Έτσι λοιπόν θα διεξαχθούν αγώνες στο Airdom Skg, που για μια ακόμη φορά φιλοξενεί τους βετεράνους με το παρακάτω πρόγραμμα:

 

13:00 Σ.Β.Κ. Θεσσαλονίκης - Σ.Β.Κ. Ξάνθης

13:00 Σ.Β.Κ.Θ. 1 - Σ.Β.Κ.Θ. 2

15:00 Σ.Β.Κ.Θ. - Βετεράνοι Στρώμνιτσας (Β. Μακεδονία)

 

Στη Θεσσαλονίκη οι αγώνες θα συνδυαστούν με τη συλλογή ειδών για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Θέρμης.

 

Η αθλητική δραστηριότητα στις μεγάλες ηλικίες και ειδικά στο μπάσκετ αυξάνεται διαρκώς στη χώρα μας. Έτσι λοιπόν, στο πλαίσιο της Maxiday διοργανώνονται το Σάββατο αγώνες στη Βέροια, στην Κομοτηνή, στη Χίο, τη Δευτέρα στο Ηράκλειο, ενώ στη Maxiday ήταν αφιερωμένο και το τουρνουά των Πελαργών την περασμένη εβδομάδα.

 

Οι βετεράνοι στη Maxiday στέλνουν προς όλους το μήνυμα της Δια Βίου Άθλησης.

Ο αθλητισμός δεν τελειώνει με την παύση της αθλητικής καριέρας - πορείας.

Μπορούμε όλοι να ξεπερνάμε τα καθιερωμένα όρια και να συνεχίζουμε τον αθλητισμό σε όλες τις ηλικίες.

 

Το Maxibasketball δίνει την ευκαιρία σε όλους τους παλιούς αθλητές να συνεχίζουν να αγωνίζονται, να κοινωνικοποιούνται και να προσφέρουν σε όλη τους τη ζωή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια