Ο Σταύρος Χατζηπέτρου, βοηθός προπονητή στο ανδρικό του ΠΑΟΚ

 

Από τον ΠΑΟΚ ανακοινώθηκε η απόκτηση του  Σταύρου Χατζηπέτρου που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 15 Ιουνίου 2004, ως βοηθού προπονητή στην ανδρική ομάδα.

 

Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το μπάσκετ το 2013 στη Ελληνική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης GBA ως παίκτης, περνώντας από όλα τα τμήματα υποδομής και συμμετέχοντας σε όλες τις αγωνιστικές ομάδες μέχρι και το 2022. Το 2018 αποτέλεσε μέλος της μικτής ομάδας της ΕΚΑΣΘ, με συμμετοχές σε αγώνες του Πρωταθλήματος.

 

Η ενασχόλησή του με την προπονητική ξεκίνησε την περίοδο 2022-2023, όταν ανέλαβε τη θέση του Βοηθού Προπονητή στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της GBA, με την οποία κατέκτησε την 3η θέση στο πρωτάθλημα των Προπαίδων της ΕΚΑΣΘ.

 

Παράλληλα, την περίοδο 2022-2023, ανέλαβε ως Α' Προπονητής τη σχολική ομάδα Γυμνασίου-Λυκείου του Κολλεγίου Ανατόλια, θέση την οποία διατηρεί ως σήμερα.

 

Την περίοδο 2023-2024, διετέλεσε βοηθός προπονητή στη National League 1 στην ομάδα της ΧΑΝΘ, η οποία κατέκτησε το Πρωτάθλημα της κατηγορίας της, με άνοδο στην Elite League.

 

Είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Ανατόλια και φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια