Νέα χρονιά με όνειρα στην Γ1 ΕΚΑΣΘ ανδρών για τον Απόστολο Αστρεινίδη

 

Τα έξι χρόνια παρουσίας στην Γ2 ΕΚΑΣΘ αποδείχθηκαν αρκετά για τον Απόστολο Αστρεινίδη και με σταθερή πορεία σε συνδυασμό με ανακατατάξεις στην κατηγορία έφεραν την άνοδο στην ανταγωνιστικότατη Γ1. Μια περσινή πετυχημένη πλέον σεζόν, που φέρει την υπογραφή του προέδρου Ιωάννη Κυριακού και φυσικά του προπονητή Φώτιου Γκάζιου, που με καθημερινή τριβή είδαν ένα από τα μεγάλα τους όνειρα να γίνονται πραγματικότητα.

 

Ωστόσο οι στόχοι των ανθρώπων του συλλόγου δεν σταματούν εδώ και νέες προκλήσεις είναι μπροστά στο νέο πρωτάθλημα, το οποίο ξεκινά σύντομα. Με πολύτιμους συμπαραστάτες στο εγχείρημα αυτό τον τεχνικό διευθυντή Ανδρέα Παπαδόπουλο, που επωμίστηκε μεγάλο μέρος του σχεδιασμού της νέας ομάδας, τον Τζένεραλ Μάνατζερ Νίκο Τζίτζη, τον Γιατρό Κωνσταντίνο Φρίγγκο και αρκετούς ακόμη συντελεστές, τα μανίκια σηκώθηκαν για τα καλά και η όρεξη έχει ανοίξει περαιτέρω για νέες επιτυχίες στην Γ1, παρότι είχαν ελάχιστο χρόνο μπροστά τους για την στελέχωση του ρόστερ.

 

Ως γνωστόν ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις εύκολα και έτσι παρέμειναν από πέρσι οι παίκτες Μακαλέκας, Δαγκλής, Γεωργής, Μαυρίδης, Φωτίδης, Κουμαρίδης, Χατζίογλου, Βενιόπουλος, Αγγελόπουλος, Κόκκος Βασίλης, Οργαντζής και Οικονομάκος, ενώ έγιναν στοχευμένες και δυνατές προσθήκες.  Οι παίκτες αυτοί είναι οι Θεοδωράκης (Δανεικός από Άδενδρο), Μπακιρτζίδης, Δουμάνης, Μποζίνης και Δαδούπης. Αρχηγός της ομάδας είναι ο Οικονομάκος Μιχάλης και υπαρχηγοί οι Αγγελόπουλος, Μακαλέκας και Κόκκος Βασίλης. 

 

Η έδρα της ομάδας παραμένει σαφώς το ΔΑΚ Αμπελοκήπων και για τους πιστούς του Απόστολου Αστρεινίδη η ημέρα των εντός έδρας αγώνων θα είναι η Κυριακή και ώρα 20.30. Τα καλά τώρα αρχίζουν για τους φίλους που παρακολουθούν από κοντά την προσπάθεια του συλλόγου και αξίζουν ακόμη περισσότεροι φίλοι του μπάσκετ να δουν δια ζώσης την προσπάθεια όλων των παιδιών, που αναμένεται να τα δώσουν όλα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο ματς της σεζόν.

 

Επιμέλεια άρθρου: Δημήτριος Δανακτσής

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια