Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο ΓΑΣ Βασιλικών για την φετινή σεζόν-Φωτορεπορτάζ

 

Την επίσημη πρώτη προπόνηση, πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας ο ΓΑΣ Βασιλικών στο Κλειστό Γυμναστήριο Βασιλικών «Στέλιος Πιπινίκας».

 

Οι αθλητές του ΓΑΣ παλιοί και νέοι ξεκίνησαν τη σκληρή δουλειά ενόψει της νέας σεζόν με την ομάδα να έχει τον πήχη ψηλά θέλοντας να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

 

Η πρώτη προπόνηση, ξεκίνησε με συγκέντρωση της ομάδας ενώ τα μέλη της διοίκησης καλωσόρισαν τους αθλητές και στη συνέχεια αναφέρθηκαν στους στόχους της ομάδας.

 

Στη συνέχεια, ο νέος προπονητής Πέτρος Κωστίδης καλωσόρισε με τη σειρά του τους αθλητές στην προετοιμασία αναλύοντας τα δικά του «θέλω» από τους παίκτες του.

 

Η πρώτη προπόνηση της ομάδας πραγματοποιήθηκε με αρκετά νέα πρόσωπα και αρκετή διάθεση.

 

Το παρόν στην πρώτη προπόνηση έδωσαν και οι νέες μεταγραφές όπως ο Νίκος Κριτσίκας (ΔΕΚΑ, Μελίκη και Ευκαρπία), ο Ακριτίδης Πολύδωρος (Κούπα Κιλκίς), ο Θάνος Πολυμένης (Δόξα Λευκάδας, Απόλλων Καλαμαριάς, Γέφυρα και Μακεδονικός), ο Αστέριος Σπανός (Ορφέα Πλαγιαρίου, ΠΑΟΚ και Ρύσιο), αλλά και  δύο παιδιά από τις Ακαδημίες, ο Αναστάσιος Ζέκας και ο Γιώργος Κουτσμανής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια