Επιστρέφει στα Γιαννιτσά ο Χατζηλαμπρινός-Ανανέωσαν Παπαμανώλης, Παπαδόπουλος, Δημάκας

 

Δεν ξέρουμε αν θεωρείται μεταγραφή ή αν «επιστρέφει στο σπίτι του» αλλά από φέτος ο Σάββας Χατζηλαμπρινός θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών.

 

Ο Σάββας ήταν αθλητής του συλλόγου ο οποίος λόγω σπουδών τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν σε ομάδες της Θεσσαλονίκης. Αποκτήθηκε από την Μακαμπή Θεσσαλονίκης και θα ενισχύσει την front line του Μέγα.

 

*Ακόμη συνεχίζει ο Σωτήρης Δημάκας, ο δεύτερος «βενιαμίν» της ομάδας. Ο Σωτήρης είναι από την Έδεσσα και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα αγωνιστεί με τα χρώματα του «Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών.

 

Αγωνίζεται στο ανδρικό αλλά και στο εφηβικό τμήμα με ενεργό ρόλο έχοντας σημαντική και ουσιαστική παρουσία στο σύλλογο την προηγούμενη σεζόν.

 

*Επίσης ανανέωσε και ο Γιώργος Παπαδόπουλος, αθλητής που προέρχεται και αυτός από την ακαδημία του συλλόγου. Αγωνίζεται στις νευραλγικές θέσεις «1-2» με μεγάλη συνέπεια, αποτελώντας εγγύηση για την ομάδα.

 

*Τέλος ανανέωσε για την νέα χρονιά και ο Παπαμανώλης. Το Δ.Σ. του συλλόγου πιστό στην επιθυμία του coach Κασιμίδη να διατηρηθεί ο περσινός κορμός της ομάδας ανακοίνωσε την παραμονή του Πασχάλη Παπαμανώλη.

 

Ο Πασχάλης αποτελεί εγγύηση για την front line, παραμένοντας πάντα ένας από τους παίκτες που προσέφεραν τα μέγιστα όλα αυτά τα χρόνια παρά την δυσκολία και το φόρτο των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια