Στο τεχνικό τιμ της Γέφυρας ο Θοδωρής Τσάτσας

Το διοικητικό συμβούλιο καλωσορίζει στην μπασκετική οικογένεια του Μορφωτικού Γυμναστικού Συλλόγου Γέφυρας τον προπονητή Θοδωρή Τσάτσα.

 

«Με την νέα αυτή προσθήκη, επιτυγχάνεται ο στόχος της διοίκησης και παίρνει σάρκα και οστά ένα προπονητικό team που με γνώση και αφοσίωση θα οδηγήσει την ομάδα σε νέα εποχή» αναφέρεται.

 

Βιογραφικό

 

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής του Άθλου Αλεξάνδρειας την περίοδο 2014/18. Ασχολήθηκε με όλες τις ηλικιακές ομάδες (από προτζούνιορ έως παιδικό, κορίτσια και βοηθός στην ανδρική ομάδα). Επίσης, συμμετείχε σε διάφορες δραστηριότητες της ακαδημίας (basketball camps, αθλητικά κατασκηνωτικά προγράμματα), αλλά και διακρίσεις (2η Θέση στο Final Four Παίδων ΕΚΑΣΚΕΜ το 2018).

 

Την περίοδο 2018/20 μεταπήδησε στον Φίλιππο Βέροιας και ασχολήθηκε με τμήματα υποδομής (μίνι αγοριών και βοηθός στην παιδική ομάδα). Παράλληλα, την χρονιά 2019/20 θα αναλάβει ως πρώτος προπονητής στην ανδρική ομάδα του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας (5η θέση), αλλά και στα τμήματα υποδομής (μίνι αγοριών, εφηβική ομάδα).

 

Ο ΓΑΣ Μελίκης είναι ο επόμενος προπονητικός σταθμός την περίοδο 2020/22. Εντάχθηκε στο προπονητικό team της Ανδρικής ομάδας σε μια ιστορική περίοδο για τον σύλλογο στα σαλόνια της Β’ Εθνικής.

 

Τον Δεκέμβριο του 2022 ανέλαβε τα τμήματα γυναικών και νεανίδων του Πιερικού/Αρχέλαου. Σε μια εκπληκτική χρονιά για τον σύλλογο, η γυναικεία ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 3ο όμιλο της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, αλλά δεν κατάφερε στα μπαράζ για την Α1 να κερδίσει την άνοδο. Η ομάδα Νεανίδων κατέλαβε την 4η θέση στην 5η συνεχόμενη παρουσία της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (Επταπύργιο Θεσσαλονίκης).

 

Την περίοδο 2022-2023 ασχολήθηκε ως υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του ΑΟΚ Αιγινιακού, καθώς και πρώτος προπονητής του εφηβικού τμήματος. Επίσης, διετέλεσε βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα που κατέλαβε την 4η θέση στην Α΄ κατηγορία Ανδρών της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Την περίοδο 2023-2024 εντάχθηκε στο προπονητικό team του Φίλιππου Βέροιας και συγκεκριμένα ανέλαβε τα τμήματα υποδομής των ηλικιών U16Β, U13, U12 και U11. Επίσης συμμετείχε στο Filippos BC Summer Basketball Camp 2023.

 

Στην συνέχεια, εντάχθηκε στο προπονητικό πρόγραμμα των ακαδημιών της ΚΟΥΠΑ Κιλκίς έως το τέλος της χρονιάς 2023-2024. Επίσης συμμετείχε και στο 2ο Summer Camp με Head Coach τον Γιώργο Δέδα (Lietuvus Rytas BC).

 

Είναι πτυχιούχος περιβαλλοντολόγος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και κάτοχος MSc του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Επίσης, έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του και ως βοηθός φυσικοθεραπείας στο ΙΕΚ Παστέρ. Συμμετέχει τακτικά σε σεμινάρια, basketball camps και συνέδρια που αφορούν θέματα προπονητικής καλαθοσφαίρισης, φυσικής κατάστασης και γενικότερα θεματολογία σχετικά με τον αθλητισμό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια