er

Στην Volos Wbc η Κοτζαϊτση-Ανανέωσε η Σουλτάνη-Οι δηλώσεις των παικτριών

 

Η Volos Wbc ανακοίνωσε την απόκτηση της 25χρονης ταλαντούχας guard, Ευτέρπης Κοτζαϊτση αγωνίζεται στην θέση των guard και πρόκειται να ενισχύσει σημαντικά την περιφέρεια της ομάδας.

 

Ξεκίνησε τα πρώτα της μπασκετικά βήματα στον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας. Έπειτα πήρε μεταγραφή για 2 χρόνια στην ηλικία των 17 ετών για λογαριασμού του Φάρου Κερατσινίου ο οποίος αγωνιζόταν στην Α1 και Α2 Εθνική Κατηγορία. Επόμενος σταθμός στην καριέρα της ο Λασσάνης Κοζάνης (Α2 Εθνική Κατηγορία) για 2 χρόνια και ο Απόλλωνας Πτολεμαΐδας (Α2 Εθνική Κατηγορία) επίσης για 2 χρόνια μέχρι τώρα.

 

Η αθλήτρια δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι μέλος της ομάδας του Βόλου. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν, να δουλέψουμε σκληρά και να πετύχουμε τον κάθε στόχο που έχει θέσει η ομάδα. Ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη και..τα καλύτερα έρχονται».

 

*Ακόμη ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας με την αρχηγό της ομάδας Ραφαέλα Σουλτάνη μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

 

Η αθλήτρια δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που συνεχίζω στην ομάδα για ακόμα μια χρονιά. Η ομάδα απαρτίζεται από πολύ καλές παίχτριες με εξαιρετικό χαρακτήρα. Έχοντας τέτοια βάση μαζί με μερικές προσθήκες θεωρώ ότι η ομάδα μας θα περάσει στο επόμενο level. Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους με υγεία, ταπεινότητα και πολύ δουλειά μέσα στο γήπεδο».

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια