Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και υψηλούς προσκεκλημένους το PK Neapolis Basketball Skills Development Camp 2024-Φωτορεπορτάζ

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη βδομάδα από το ΠΚ Νεάπολης το PK Neapolis Basketball Skills Development Camp 2024 με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή.

 

Στο camp τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να επικεντρώσουν και να δουλέψουν τις αδυναμίες τους υπό την ευθύνη του προπονητικού τιμ του συλλόγου και συγκεκριμένα του Γιαννη Γκένογλου, του Νίκου Σαριδάκη, της Χρύσας Μαλλιαρίδου και του Γιάννη Κολοκυθά, καθώς και του γυμναστή Γιάννη Καρασαββίδη.

 

Παράλληλα με το αθλητικό πρόγραμμα καλεσμένοι, έδιναν καθημερινά το παρόν τους και τα φώτα τους στα παιδιά. Πέρασαν από το καμπ οι κόουτς Φώτης Τακιανός, Στάθης Νεραντάκης, ο δρ. Νίκος Γεωργιάδης, (αθλητικός ψυχολόγος, του προγράμματος Empower Forward by Stoiximan & Giannis Antetokounmpo) και ο Λευτέρης Λιοτόπουλος , μέλος της εθνικής εφήβων.

 

«Ευχαριστούμε όλους τους επίσημους καλεσμένους μας καθώς και όλα τα παιδιά που έδωσαν το παρόν τους στο καμπ» καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια