er

Κηπουρός: «Θα φτιάξουμε μια ομάδα που θα σωθεί εύκολα και θα κάνει το κάτι παραπάνω»

 

 

Ο team manager της ομάδας γυναικών του Πανσερραϊκού, Χρήστος Κηπουρός, μίλησε στην εκπομπή «Άμεσο Ριπλέι» του EOK WebRadio με τον Γιάννη Λαμπίρη και την Μαριάννα Αξιοπούλου. Αναλυτικά είπε:

 

Για την επιστροφή της ομάδας στην Α1 Γυναικών:

 

«Είμαστε τρεις άνθρωποι στη διοίκηση που “τρέχουμε” τόσο το αντρικό, όσο και το γυναικείο. Αυτό είναι πολύ σπάνιο στην Ελλάδα, ότι υπάρχει μια διοίκηση που να “τρέχει” και τα δύο τμήματα σε έναν σύλλογο. Εμείς αναλάβαμε το γυναικείο πριν 2 χρόνια. Πρώτη σοβαρή προσπάθεια που κάναμε ήταν πέρυσι, όπου προσπαθήσαμε να στήσουμε μια ομάδα για να ανέβει στην Α1. Χάσαμε στο παιχνίδι ανόδου από τον Παναθλητικό, ο Παναθλητικός ήταν δίκαια η ομάδα που ανέβηκε. Είχαμε στο μυαλό μας ότι θέλαμε να ανεβούμε στην Α1. Θέλαμε να επαναφέρουμε το μπάσκετ γυναικών στις Σέρρες».

 

Για τις μεταγραφές:

 

«Ήμασταν τελευταίοι που μπήκαμε στο τρένο του σχεδιασμού για του χρόνου και όπως καταλαβαίνετε είχαν “κλείσει” πολλές Ελληνίδες παίκτριες που μπορεί να ενδιέφεραν και εμάς. Βέβαια “τρέξαμε” πολύ τον τελευταίο καιρό, μόνο από τη σκέψη ότι μπορεί να ανεβούμε στην Α1 ήδη είχαμε ξεκινήσει κάποιες συζητήσεις. Θεωρώ ότι θα έχουμε ένα αξιόλογο ρόστερ και, από εκεί που θα ήμασταν θεωρητικά οι πρώτοι υποψήφιοι για υποβιβασμό, πιστεύω ότι θα σωθούμε εύκολα. Με τις δύο ξένες που έχουμε αποκτήσεις, την περσινή πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος, την Μόργκαν Τζόουνς, αλλά και την Ντέζα Τσερτς από τον Ηρακλή, που έκανε πάρα πολύ καλό μισό πρωτάθλημα, “χτίζουμε” μια ομάδα όχι μόνο για να μείνει στην κατηγορία, αλλά για να κάνει το κάτι λίγο παραπάνω. Εμείς θέλουμε να σωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται και, από ‘κει και πέρα, να παίξουμε ένα όμορφο μπάσκετ και να γεμίσουμε το κλειστό των Σερρών. Αυτή είναι η μεγάλη μας φιλοδοξία, δεν είναι κάτι παραπάνω. Όσο πιο ψηλά βγούμε τόσο το καλύτερο για όλους».

 

Για τον ενθουσιασμό των φιλάθλων:

 

 «Ήδη ακόμα δεν έχουμε ανακοινώσει τα διαρκείας καλά-καλά και υπάρχουν πολλά τηλέφωνα και στους τρεις παράγοντες για να ρωτήσουν πότε θα βγουν τα διαρκείας για να τα προμηθευτούν».

 

Για τις ακαδημίες:

 

«Στις ακαδημίες μας έχουμε 240 παιδιά. Ήμασταν οι πρώτοι που δημιουργήσαμε στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ τη θυγατρική ομάδα με σκοπό οι έφηβοί μας να παίζουν αντρικό στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τα τελευταία τρία χρόνια να βγούμε δύο φορές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και φέτος οι έφηβοί μας κατέκτησαν την 6η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Οι παίδες μας πήγαν και αυτοί Πανελλήνιο και κατέκτησαν την 8η θέση. Παλεύουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια