er

Μίχα: «Πολύ αξιόμαχα και φιλότιμα τα κορίτσια, τα δίνουν όλα»

 

Η προπονήτρια της Εθνικής Κορασίδων, Ελένη Μίχα, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Άμεσο Ριπλέι» του EOK WebRadio με τον Αργύρη Παγαρτάνη και τον Γιώργο Βαλαβάνη. Αναλυτικά είπε:

 

Για το ξεκίνημα της προετοιμασίας:

 

«Φτάσαμε 10 Ιουλίου εδώ στην Αρναία και κατευθείαν 11 ξεκινήσαμε την προετοιμασίας μας. Οι εγκαταστάσεις εδώ είναι μια χαρά. Είναι διπλές προπονήσεις. Εμείς δεν έχουμε δώσει κάποιο επίσημο φιλικό, περισσότερο μιλάμε για κάποια πράγματα πώς θα πρέπει να γίνουν και έχουμε μια εικόνα που έχουμε πάρει από πέρσι για τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε».

 

Για το πρόγραμμα των φιλικών:

 

«Θα μείνουμε στην Αρναία μέχρι τις 24. Στις 23 και 24 έχουμε δύο φιλικά με την εθνική Κορασίδων Ρουμανίας. Μετά πηγαίνουμε στην Ιταλία για ένα διήμερο φιλικών πάλι και 7 Αυγούστου θα αναχωρήσουμε για ένα τουρνουά στην Πορτογαλία».

 

Για το ότι η ομάδα συμμετέχει στην Α’ Κατηγορία και για την πίεση που υπάρχει:

 

«Σίγουρα εμείς πρέπει να βγούμε μπροστά και να προστατεύσουμε τα παιδιά από αυτήν την πίεση, ωστόσο γνωρίζουν τις καταστάσεις και νομίζω ότι δουλεύουν σε τέτοιες εντάσεις και τέτοια δυναμική. Επειδή το θέλουν πάρα πολύ όλα θα πάνε καλά».

 

Για την ομάδα σε σχέση με τα κορίτσια που έπαιξαν πέρσι στο τουρνουά Φιλίας Παγκορασίδων:

 

«Περίπου είναι ίδια. Είναι λίγα τα παιδιά που έχουν προστεθεί φέτος και αυτό μετά από πολύ περιγραφή. Τα κορίτσια είναι πολύ αξιόμαχα, πολύ φιλότιμα, δηλαδή τα δίνουν όλα. Θέλουν πολύ να είναι εδώ που είναι, οπότε αυτό νομίζω είναι το μεγαλύτερο και κυριότερο στοιχείο για να έχουμε μια καλή πορεία».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια