Αποστολή στον Πειραιά-Πανστρατιά Πελαργών στο Προολυμπιακό

 

Οι φίλοι της «επίσημης αγαπημένης» Πελαργοί, συρρέουν από κάθε γωνία της Ελλάδας και από χώρες του εξωτερικού, με προορισμό το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) για να στηρίξουν την Εθνική μας Ομάδα που αγωνίζεται στο Προολυμπιακό Τουρνουά (2-7 Ιουλίου) με στόχο την πρόκριση στην Ολυμπιάδα Παρισιού τον ερχόμενο Αύγουστο.

 

Περισσότεροι από 300 «Πελαργοί», έχουν κλείσει εδώ και καιρό τα εισιτήρια τους για να είναι στο πλευρό της Εθνικής μας, συντεταγμένα, αποτελώντας τον 6ο παίκτη της από τις κερκίδες του σταδίου.

 

Οι «Πελαργοί» ,ξεκίνησαν  ως μια παρέα φίλων από τις Σέρρες, με την πρώτη οργανωμένη εκδρομή να πραγματοποιείται το 2005 στο Eurobasket του Βελιγραδίου.

 

Στην πορεία των 20 χρόνων η «παρέα» διευρύνθηκε και το club μεγάλωσε αποκτώντας μέλη από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Κοινός τους στόχος είναι η ενίσχυση της Εθνικής Ομάδας σε όλα τα γήπεδα του κόσμου, φτάνοντας ακόμη στην Κίνα, Ιαπωνία, Βενεζουέλα και Φιλιππίνες!

 

Τα τελευταία χρόνια η φήμη των Πελαργών εκτοξεύτηκε, και ο πυρήνας τους από 40-60 άτομα έφτασε σήμερα να μετρά εκατοντάδες ενεργά μέλη.

 

 Η αγάπη, η πίστη, η συνέπεια και ο πολιτισμένος τρόπος με τον οποίο ενισχύουν τους αθλητές της Εθνικής ομάδας,  και οι δεκάδες εξετάσεις της άψογης συμπεριφοράς των φιλάθλων της στη διάρκεια των αγώνων, αναγνωρίστηκε από την ΕΟΚ, η οποία πλέον συνεργάζεται άψογα με τη Διοίκηση του Συνδέσμου, για την εξασφάλιση και την διάθεση των εισιτηρίων.

 

Η «γαλανόλευκη» ξεκινά την προσπάθεια της στο Τουρνουά με αντιπάλους τη Δομινικανή Δημοκρατία (3/7, 20:00) και την Αίγυπτο (4/7, 20:00) και στη συνέχεια, η ενδεχόμενη πρόκριση θα τη φέρει αντίπαλο με μία εκ των Σλοβενίας, Νέας Ζηλανδίας και Κροατίας, από τον άλλο όμιλο, στους ημιτελικούς του Σαββάτου 6/7 (17:30) και στην συνέχεια, όπως ευχόμαστε όλοι, στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (7/7, 21:00), για την επιστροφή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες έπειτα από 16 χρόνια (17η θέση το 1952, 5η το 1996, 2004 & 2008).

 

Οι 300 Πελαργοί θα δώσουν  βροντερό παρών στο ΣΕΦ για να ενισχύουν την Εθνική ομάδα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος,  όπως κάνουν τα τελευταία 19 χρόνια.

 

Στο καθιερωμένο ευχετήριο μήνυμα που απέστειλαν στην ομάδα πριν την έναρξη του Τουρνουά, ο κόουτς Βασιλης Σπανούλης απάντησε θερμά: «Ευχαριστούμε πολύ, να είστε καλά! Όλοι  μαζί θα τα καταφέρουμε... Σας περιμένουμε!!».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια