Περιφερειακό Σεμινάριο προπονητών με την στήριξη του Qualco Foundation

 

Ένα σημαντικό κομμάτι του προγράμματος της EOK για το σήμερα, αλλά και το αύριο του ελληνικού μπάσκετ μέσα από την επιμόρφωση των προπονητών, αλλά και των καθηγητών φυσικής αγωγής σε όλη την Ελλάδα. Η Qualco είναι σημαντικός στυλοβάτης της ενέργειας αυτής σε κάθε γωνιά της χώρας.

 

Το 1ο σεμινάριο του Β’ κύκλου για προπονητές αναπτυξιακών ηλικιών πραγματοποιήθηκε στην Βόνιτσα στις 12 Φεβρουαρίου και στο Ηράκλειο Κρήτης φιλοξενήθηκε στις 16 Μαϊου το 14ο στη σειρά Σεμινάριο Περιφερειακών Προπονητών U18. Τη σκυτάλη πήραν η Κοζάνη και η Ρόδος και η αυλαία θα πέσει με δύο ακόμη σεμινάριο στις 24 Μαϊου  στην Κω και την 1η Ιουνίου στη Νάξο. Συνολικά μέχρι σήμερα έχουν πάρει μέρος στα σεμινάρια 1.100 προπονητές από όλη την Ελλάδα.

 

Για το Qualco Foundation

 

To Qualco Foundation, χορηγός των επιμορφωτικών σεμιναρίων, είναι μια μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία του ομίλου Qualco. Σκοπός του είναι η στήριξη και η ενίσχυση εγχειρημάτων που στοχεύουν στο κοινό όφελος, που μπορούν να συνδράμουν στη δημιουργία μίας βιώσιμης κοινωνίας και που δίνουν νέες προοπτικές σε όλες και όλους. Έχοντας την πεποίθηση ότι η αλληλεγγύη αποτελεί θεμελιώδη αξία για την κοινωνική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα και με γνώμονα την κοινωνική πρόοδο και ανάπτυξη, το Qualco Foundation στηρίζει πρωτοβουλίες που εστιάζουν σε πέντε κεντρικούς πυλώνες: Καινοτομία & Τεχνολογία, Παιδεία & Κοινωνική Πρόνοια, Περιβαλλοντική Βιωσιμότητα & Ανάπτυξη, Πολιτισμός & Αθλητισμός, Αλληλεγγύη & Στήριξη σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια