O Δημήτρης Καλαϊτζίδης στους Μαχητές Πειραματικό Πεύκων-Εκτός από παίκτης θα είναι και προπονητής του εφηβικού

 

 Οι Μαχητές Πειραματικό Πεύκων ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, με διπλό πλέον ρόλο. Πρώτον θα αποτελέσει βασικό γρανάζι στον κορμό της ανδρικής ομάδας για το 2024-25. Να υπενθυμίσουμε ότι είχε ξεκινήσει την μπασκετική του καριέρα από τη Δόξα Ρετζικίου που αποτελεί κομμάτι της ομάδας.

 

Ο ρόλος του δεν σταματάει όμως εκεί. Είναι γνωστό σε όλους το εξαιρετικό προπονητικό του ένστικτο. Έτσι στην προσπάθεια της ομάδας να προσφέρει μεγαλύτερη σύνδεση των αγωνιστικών τμημάτων με το ανδρικό τμήμα, ο Δημήτρης θα αναλάβει τα ηνία του εφηβικού που φέτος για πρώτη φορά προκρίθηκε στο Final-4  της ΕΚΑΣΘ. Δίπλα του στο τμήμα του εφηβικού θα παραμείνει και ο Ορέστης Ματενίδης, ο οποίος θα συμμετέχει και στο προπονητικό staff του ανδρικού.

 

«Με τη συμμετοχή διπλωματούχων προπονητών αλλά και πρώην ή νυν αθλητών της ομάδας στα αγωνιστικά μας τμήματα προσπαθούμε να δώσουμε την απαραίτητη σύνδεση αλλά και ώθηση στους νεαρούς αθλητές μας για να κάνουν το επόμενο βήμα στην ανδρική μας ομάδα», καταλήγει η ανακοίνωση.


Παρελθόν από τη Γέφυρα

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Γυμναστικού Συλλόγου Γέφυρας ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον Αθλητή Καλαϊτζίδη Δημήτριο.

 

«Ο Δημήτρης φόρεσε την φανέλα της ομάδας μας για 3 χρόνια. Κορυφαία αγωνιστική στιγμή η επίτευξη της ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία την σεζόν 2021-2022.

 

Για εμάς όμως ο Δημήτρης είναι ένα εξαιρετικό παιδί με  εξαιρετικό χαρακτήρα που βοήθησε τα μέγιστα τον Σύλλογο μας. Η παρουσία του μας  ανέβασε επίπεδο και μάθαμε πολλά δίπλα του.

 

Δημήτρη σε ευχαριστούμε για όλες τις στιγμές που περάσαμε. Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στην καινούργια σου ομάδα τόσο σαν αθλητής όσο και σαν προπονητής του εφηβικού. Η πόρτα του συλλόγου μας θα είναι πάντα ανοιχτή», αναφέρεται.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια