Συνεχίζει στον Εθνικό Λαγυνών ο Γρηγόρης Μισιρλόγλου-Η πρώτη του δήλωση

 

Ο Εθνικός Λαγυνών ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας του με τον Γρηγόρη Μισιρλόγλου στην θέση του βοηθού προπονητή για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

 

Ο coach Μισιρλόγλου εκτός από συνεργάτης του Δημήτρη Ροδά αναλαμβάνει την ηγεσία και τον σχεδιασμό των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

 

Ξεκίνησε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα το 1987, πραγματοποιώντας συνολικά μια καριέρα 35 ετών στο χώρο σε επίπεδο Εθνικό (Β’ και Γ’ Εθνική) και Τοπικό (Α’ και Β’ Ε.ΚΑ.Σ.Θ.) έχοντας κατακτήσει 9 ανόδους κατηγοριών και 1 κύπελλο με ομάδες στις οποίες ήταν βασικό μέλος. Μέγιστη διάκρισή του ως αθλητής αποτελεί η 3η θέση στο 12ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βετεράνων με την Εθνική ομάδα που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2013.

 

Το καλοκαίρι του 2022 αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και έκτοτε εκτελεί χρέη ως βοηθός προπονητή στην ομάδα του Εθνικού Λαγυνών αλλά και προπονητής στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Κατέχει δίπλωμα προπονητή Γ’ κατηγορίας.

 

Ο Coach Γρηγόρης Μισιρλόγλου δήλωσε τα εξής:

 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Εθνικό Λαγυνών και τον coach Ροδά για την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση που έδειξαν στο πρόσωπό μου για τη συνέχιση της συνεργασίας μας.

 

Η παρουσίαση του πλάνου και του σχεδιασμού λειτουργίας του Ανδρικού τμήματος κέντρισε άμεσα το ενδιαφέρον μου και με βρήκε απόλυτα σύμφωνο. Το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ για τη νέα χρονιά είναι ότι η ομάδα μας θα δουλέψει σκληρά.

 

Ταυτόχρονα οι ακαδημίες του Εθνικού αυξάνονται σιγά σιγά τόσο σε ποιότητα όσο και σε ποσότητα. Δημιουργούνται νέα τμήματα με κεντρικό στόχο την εκμάθηση του αθλητικού τρόπου ζωής στους μικρούς μας φίλους από μικρή ηλικία. Τέλος, εύχομαι για τη νέα σεζόν υγεία για όλους τους αθλητές και τις οικογένειές

τους».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια