Στη Γέφυρα ο Γιώργος Κυριαζής

Το Διοικητικό συμβούλιο του Μορφωτικού Γυμναστικού Συλλόγου Γέφυρας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον coach  Γιώργο Κυριαζή τόσο για το αντρικό τμήμα όσο και για όλα τα τμήματα των ακαδημιών του συλλόγου.

 

«Ένας προπονητής ο οποίος ήταν διακαής στόχος τα τελευταία 5 χρόνια και συγκεκριμένα από τη στιγμή που η ομάδα άρχισε να πρωταγωνιστεί στην Β Εθνική κατηγορία πλέον  National League 2. Ο coach Κυριαζής αποτελεί τον κορυφαίο προπονητή στην ατομική βελτίωση αθλητών και ομάδων», αναφέρει η ανακοίνωση.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

Ο Γιώργος Κυριαζής ως αθλητής έχει αγωνιστεί στον Άρη Θεσσαλονίκης από το μίνι τμήμα του συλλόγου ως το ανδρικό τμήμα στην Α1 της μεγάλης ομάδας του Άρη του Γ. Ιωαννίδη, του Ν. Γκάλη, του Π. Γιαννάκη και  των υπολοίπων αθλητών, με πολλές διακρίσεις και  πρωταθλήματα. Έχει επίσης αγωνιστεί στις ομάδες Α. Σ. Ηφαιστος, Α.Ο. Αρετσού, Α.Σ. Μηχανιώνας, Α.Σ Ιωνικός και Α.Ε . Πυλαίας.

 

Ως προπονητής εργάστηκε σε ανδρικά, γυναικεία, εφηβικά και παιδικά τμήματα, καθώς και σε μικρότερες ηλικίες, στον Άρη Θεσσαλονίκης, στη  GBA, στη ΔΕΚΑ, στον Δημόκριτο ,στην  Σταυρούπολη, στην Α. Ε. Πυλαίας  και στους Μαχητές Πειραματικό Πεύκων.

 

Έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα Ελλάδας, εφτά πρωταθλήματα Θεσσαλονίκης  και πολλές ακόμη δεύτερες και τρίτες θέσεις πανελλαδικά, με  παιδικά και  εφηβικά τμήματα του  Άρη Θεσσαλονίκης και της ΔΕΚΑ. Επίσης, με την ΔΕΚΑ, ως πρώτος προπονητής στον ανδρικό τμήμα, έχει κατακτήσει δύο ανόδους, μία εκ των οποίων στην Γ εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας. Είναι ο μοναδικός προπονητής που έχει συμμετάσχει με τρεις διαφορετικές ομάδες σε Final Four.

 

Ως προπονητής  ατομικής  βελτίωσης έχει προπονήσει τους Ν. Ζήση, Σ. Βεζένκοφ, Ντ. Μήτογλου, Λ. Μποχωρίδη, Χ. Ταπούτο, Βλ. Γιανκοβιτς, Δ. Κατσίβελη, Π. Γερομιχαλό, Δ. Γερομιχαλό, Γ. Τσιάρα, Λ. Χρυσικόπουλο, Β. Χρηστίδη, Μ. Μutaf,D. Mutaf , Γ. Κιουζέλογλου, Δ. Φλιώνης, Μ. Λιάπης, Ν. Χιτικούδης, Σ. Καλλιοντζής,Σλαφτσάκης Δ., Γ. Κομνιανίδης και Α. Κομνιανίδης, καθώς και πολλούς  άλλους αθλητές Α1 και ευρωλίγκας.

 

Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή  Β’ κατηγορίας της  Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του Υπουργείου Αθλητισμού από το 2004.

 

Η  φιλοσοφία του είναι η  δουλειά, η αφοσίωση και η διαρκής βελτίωση, ατομική και ομαδική στοιχεία που αποτελούν τους  βασικούς πυλώνες της επιτυχίας στο μπάσκετ.

«Εμείς σαν διοίκηση με στόχο πάντα την προσφορά στην κοινότητά μας ξεκινάμε τη συνεργασία  με την προπονητική ομάδα του coach Κυριαζή σε μια συνεργασία που αφορά όλα τα τμήματα που έχουμε.

 

Ο coach θα είναι προπονητής του αντρικού τμήματος και υπεύθυνος της ακαδημίας όλων των τμημάτων», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια