Ανανέωση συνεργασίας του ΑΣ Πανόραμα με Βιβή Διαβολεμένου και Στράτο Καραμανώλη

 

Ο ΑΣ Πανόραμα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας για μία ακόμα χρονιά με τους δύο πυλώνες του προπονητικού δυναμικού του, την coach Βιβή Διαβολεμένου και τον coach Στράτο Καραμανώλη.

 

Ακολουθεί το  βιογραφικό της Coach Διαβολεμένου

 

Εκπαίδευση

 

Bsc Πτυχίο Τ.Ε.Φ.Α.Α Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης(Ελλάδα)

 

Κύρια ειδικότητα: basketball

 

Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος (Γενική Γραμματεία Αθλητισμού)(A΄ κατηγορία)

 

Πιστοποιημένη επαγγελματίας προπονήτρια καλαθοσφαίρισης για την υψηλότερη επαγγελματική κατηγορία

 

Ακολουθεί το  βιογραφικό του Coach Καραμανώλη

 

Ο Στράτος Καραμανώλης είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στο μπάσκετ. Έχει άδεια προπονητή μπάσκετ Α’ κατηγορίας και είναι μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης από το 1996.

 

Επί σειρά ετών, ήταν προπονητής στην ακαδημία μπάσκετ των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη. Από το 2011 μέχρι το 2019 ήταν βοηθός προπονητής στην ανδρική ομάδα του ΜΑΣ Μαντουλίδης που αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Τις χρονιές 2017-18 & 2018-19 ήταν προπονητής της παιδικής ομάδας, η οποία έφτασε σε δύο διαδοχικούς τελικούς του πρωταθλήματος παίδων της ΕΚΑΣΘ. Το 2019-20 ήταν προπονητής της παιδικής και της εφηβικής/ανδρικής ομάδας του ΜΑΣ στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

 

Τα τρία προηγούμενα χρόνια (2020-23) ήταν προπονητής των ομάδων παίδων και εφήβων του Μακεδονικού.

 

Η συνεργασία του με τον ΑΣ Πανόραμα ξεκίνησε το 2014 στις ακαδημίες και το ανδρικό τμήμα της ομάδας. Τα τελευταία χρόνια, υπό την καθοδήγησή του, οι ομάδες παίδων και εφήβων είχαν σταθερά διακρίσεις στα πρωταθλήματα υποδομής της ΕΚΑΣΘ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια