Οι διαπιστεύσεις των ΜΜΕ για τα φιλικά της Εθνικής Ανδρών

 

Η Εθνική Ανδρών θα δώσει τρεις αγώνες προετοιμασίας πριν το τζάμπολ του Προολυμπιακού Τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ 2-7 Ιουλίου.

 

Ο αγώνας Ελλάδα – Πολωνία (21/6) powered by ΟΠΑΠ και το τουρνουά Ακρόπολις Aegean (25-27/6) θα φιλοξενηθούν επίσης στο ΣΕΦ και οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ (δημοσιογράφοι, φωτογράφοι, τεχνικοί) που θέλουν να καλύψουν δημοσιογραφικά τα παιχνίδια θα πρέπει να στείλουν την αίτηση διαπίστευσής τους στο eok-pressoffice@basket.gr ως τις 15/6 μαζί με μια φωτογραφία.

 

Τα στοιχεία που θα πρέπει να αναγράφονται είναι τα εξής:

 

Ονοματεπώνυμο:

 

ΜΜΕ:

 

Email:

 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:

 

Αρ. Επαγγελματικής Ταυτότητας (ΕΣΗΕΑ, ΠΣΑΤ, ΕΦΕ κ.ο.κ.)*:

 

*Αν δεν υπάρχει επαγγελματική ταυτότητα, αριθμός αστυνομικής ταυτότητας, ώστε μπορεί να γίνει μια ταυτοποίηση στην παραλαβή της διαπίστευσης.

 

*Παράκληση, στην αίτηση διαπίστευσης να υπάρχει ένδειξη για το αν αφορά τον φιλικό αγώνα με την Πολωνία, το τουρνουά Aegean Ακρόπολις ή και τα δύο.

 

*Θα εκδοθεί μία διαπίστευση ανά μέσο, ενώ δεν θα εκδοθούν διαπιστεύσεις για προσωπικά blog. Προτεραιότητα θα δοθεί σε ιστοσελίδες που καλύπτουν αθλητικές εκδηλώσεις.

 

Προολυμπιακό Τουρνουά

 

Υπενθυμίζουμε πως οι διαπιστεύσεις για το Προολυμπιακό Τουρνουά (2-7/7) γίνονται μέσω του site και του media portal της FIBΑ. Η διαδικασία άνοιξε στις 7 Μαϊου και θα ολοκληρωθεί στις 7 Ιουνίου.

 

Πώς να κάνετε την διαπίστευσή σας: Αρχικά, μόνο επαγγελματίες δημοσιογράφοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση διαπίστευσης. Αν δεν έχετε προφίλ θα πρέπει να το δημιουργήσετε, αν έχετε, θα πρέπει να συνδεθείτε. Η δημιουργία προφίλ δεν ισοδυναμεί με αίτηση διαπίστευσης! Μετά την δημιουργία του, θα πρέπει να προχωρήσετε στη διοργάνωση που σας ενδιαφέρει. Μπορείτε να κάνετε προσαρμογές στην διαπίστευσή σας μέχρι την λήξη της προθεσμίας. Όλοι όσοι υποβάλλουν αίτηση είναι υπεύθυνοι για την έκδοση ταξιδιωτικής βίζας αν αυτή απαιτείται.

 

Οι Right Holders θα πρέπει να αιτηθούν για την διοργάνωση και να επικοινωνήσουν με τη FIBA Media στο tv@fibamedia.com.

 

Οι απαντήσεις στα αιτήματα διαπιστεύσεων θα δοθούν από τη FIBA το αργότερο ως τις 16 Ιουνίου.

 

Αν έχετε ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email στο media.operations@fiba.basketball

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια