Νίκος Πετρουλάκης: Μια δυνατή φωνή στην Ευρωβουλή

 

Mε στόχο να αποκτήσει η Ελλάδα μια δυνατή φωνή στην Ευρωβουλή ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Πετρουλάκης, γνωστός σε όλη την αθλητική κοινότητα της χώρας, διεκδικεί την ψήφο των συμπατριωτών μας στις Ευρωεκλογές της Κυριακής (9 Ιουνίου), ως υποψήφιος της Ελληνικής Λύσης του Κυριάκου Βελόπουλου.

 

Με θέσεις ξεκάθαρες και αποφασιστικότητα να έχει η Πατρίδα μας δυνατή παρουσία στα κέντρα των αποφάσεων, ο Νίκος Πετρουλάκης, που οι φίλοι (και) του μπάσκετ γνωρίζουν απ’ την ενασχόλησή του με το ρεπορτάζ και τις μεταδόσεις αγώνων στα «χρυσά χρόνια» της Μπασκετομάνας Θεσσαλονίκης, πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα, φυσικά και στον αθλητισμό.

 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

 

Ο Νίκος Πετρουλάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη, την πρωτεύουσα της Μακεδονίας και η καταγωγή του είναι από την Κρήτη. Σύζυγός του είναι η Αγάπη Χαραλαμπίδου, καθηγήτρια φυσικής αγωγής και έχουν μια κόρη, την Βάνα Πετρουλάκη.

 

Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας Θράκης και επαγγελματίας δημοσιογράφος από το 1986, με ειδικότητα στο αθλητικό ρεπορτάζ, ενώ τα τελευταία 10 χρόνια και στο πολιτικό, κοινωνικό ρεπορτάζ.

 

Δημιούργησε το πρώτο αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης Metropolis 95,5 και την εφημερίδα Metrosport, τον Arena FM και την ArenaPress.

 

Ίδρυσε τις ιστοσελίδες Sfina.gr και Egnatiapress.gr, για αθλητικά και πολιτικά θέματα αντίστοιχα και σήμερα εργάζεται στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus FM 103,6, όπως και στην Βεργίνα Τηλεόραση.

 

Εργάστηκε σε TV100, ΕΡΤ3, ALPHA digital, TV Μακεδονία, TV Ωμέγα, TV Θεσσαλονίκη και στις εφημερίδες Σπορ του Βορρά, Ελευθεροτυπία, ενώ σήμερα εργάζεται στις εφημερίδες Δημοκρατία και Live Sport.

 

Εάν πιστεύετε ότι μπορεί να σας εκπροσωπήσει επάξια, στηρίξτε την υποψηφιότητά του με την “Ελληνική Λύση” του Κυριάκου Βελόπουλου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια