Εμεινε στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν το Ψυχικό-Υποβιβάζεται ο Εσπερος Λαμίας μετά την ήττα εντός έδρας με 67-71-Τι δήλωσαν οι δύο προπονητές

Το Ψυχικό είναι η ομάδα που θα παραμείνει στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν μετά τη νίκη με 71-67 επί του Εσπέρου στη Λαμία που θα υποβιβαστεί στην National League 1 ακολουθώντας τον Αμύντα, τον Χαρίλαο Τρικούπη και τον Αίαντα Ευόσμου.

 

Διαιτητές: Πουρσανίδης-Τσολάκος-Κατωτικίδης

Δεκάλεπτα: 16-18, 32-35, 51-52, 67-71

Εσπερος Λαμίας (Σοφογιάννης-Τσουκαλαδέλης): Λεγκίκας 16(2), Τζώρτζεβιτς 17(1), Παπαντωνίου 7, Μανοϊλοβιτς 11, Λιάπης 5(1), Φύτρος 9(1), Ξυδης 2, Νικολαϊδης, Ιωάννου, Αλεξιάδης.   

ΑΕ Ψυχικού (Ρεμεντέλας-Ψυχογιόπουλος): Αθανασούλας 8, Τοπάλι 5(1), Ρος 14(1), Μπάλος 2, Παπανικολάου 12(1), Μπέρκ 15(1), Οικονομόπουλος 11(1), Διαμαντάκος 4, Αναγνωστόπουλος, Πιτούλης.

 

«Συγχαρητήρια στον Έσπερο γιατί έδειξαν μεγάλη καρδιά στη σειρά και επέστρεψαν από το 3-0. Θέλω όμως να δώσω χίλιες φορές περισσότερα συγχαρητήρια στους αθλητές μου, γιατί παρά τα λάθη που κάναμε έδειξαν μεγάλη καρδιά και αυτό που πέτυχαν είναι 100% δικό τους έργο. Είναι μεγάλη η χαρά, είμαι 21 χρόνια στην ομάδα, είναι το σπίτι μου. Έχω τεράστια χαρά και ανακούφιση. Κάναμε ένα μεγάλο θαύμα, επιστρέψαμε από την τελευταία θέση και σωθήκαμε. Η ομάδα έχει ιστορία και δυναμική, είναι ένας υγιέστατος οργανισμός και όλοι οι αθλητές περνάνε καλά. Από το σπίτι σου δεν φεύγεις εύκολα. Αυτή η σεζόν ήταν το μεγαλύτερο σχολείο, το μεταπτυχιακό μου», δήλωσε ο προπονητής του Ψυχικού, Γιώργος Ρεμεντέλας.

 

Στον αντίποδα, ο προπονητής του Εσπέρου Λαμίας, Γιάννης Σοφογιάννης είπε: «Είμαι περήφανος για τους παίκτες, τους συνεργάτες μου, την προσπάθειά τους και τον κόσμο της Λαμίας που γέμισε το γήπεδο. Στον αθλητισμό υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Στο 0-3 βλέπαμε το φάσμα του υποβιβασμού, ήθελε μεγάλη δύναμη να πάμε στο 3-3. Κλείνει η χρονιά άδοξα στο τέλος, αλλά εμείς είμαστε εδώ να παλέψουμε και να δούμε την επόμενη μέρα που δεν θα είναι εύκολη. Συγχαρητήρια στο Ψυχικό, κέρδισε δίκαια, ήταν πιο συγκεντρωμένοι. Μπράβο σε όλα τα παιδιά για αυτή τη φοβερή σειρά που μας πρόσφεραν και συγχαρητήρια στην ομοσπονδία για την ευκαιρία να παίξουμε σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να βρούμε όσο περισσότερη δύναμη μπορούμε για να προχωρήσουμε».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια