Ηρακλής-Νεανική Εστία Μεγαρίδας: Με νέο ενδιαφέρον-Κόροιβος Αμαλιάδας-Μίλων: Φινάλε η… παράταση;-Ψυχικό-Έσπερος Λαμίας: Οι μεν για να σωθούν, οι δε για να ελπίζουν

 

Ο Ηρακλής υποδέχεται τη Νεανική Εστία Μεγαρίδας το Σάββατο στις 16:00 για τα playoffs της Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Action 24. Το ενδιαφέρον ανανεώθηκε μετά τη νίκη των Θεσσαλονικέων στα Μέγαρα την Τετάρτη, με την οποία μείωσαν σε 2-1 στη σειρά που θα κριθεί στις τέσσερις νίκες.

 

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι τη δύναμη της έδρας τους θέλουν να «χτίσουν» πάνω στη νίκη της Τετάρτης και να ισοφαρίσουν σε 2-2. «Ήταν μια σημαντική νίκη, τη χαρήκαμε, ιδίως έτσι όπως ήρθε, όμως είμαστε ακόμη πίσω. Σαφώς και ήταν θετικό ότι δεν τα παρατήσαμε και παλέψαμε για την ανατροπή, αλλά θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι στους επόμενους αγώνες. Ο αντίπαλος είναι μια έμπειρη ομάδα και δεν συγχωρεί λάθη, κάτι που φάνηκε και τώρα και στη regular season. Εντάξει, παίζουμε στην έδρα μας, όλοι ξέρουν πλέον τι σημαίνει αυτό, αλλά θα πρέπει να παίξουμε καλά και να μην περιμένουμε μόνο απ’ την έδρα να κερδίσουμε. Είναι τα playoffs, και για εμάς στην Αμερική σημαίνει πως τα δίνεις όλα όπου κι αν παίζεις. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και ελπίζω να το πετύχουμε. Θα είναι το δεύτερο βήμα και μετά θα μας απομένουν άλλα δυο. Αλλά πρώτα το δεύτερο…», τόνισε ο 19χρονος φόργουορντ του Ηρακλή, Μιχάλης Σπρίντζιος.

 

Οι φιλοξενούμενοι έχουν στόχο να αντιδράσουν μετά την ήττα στην έδρα τους και έχουν οδηγό την κανονική περίοδο, όπου είχαν κερδίσει στο Ιβανώφειο. «Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς. Στο πρώτο, παρόλο που είχαμε διψήφιες διαφορές, χάρη σε ένα σπουδαίο σουτ του Σπρίντζιου ηττηθήκαμε στο φινάλε. Ωστόσο, όπως μετά από κάθε παιχνίδι, το διαγράφουμε και κοιτάμε τα επόμενα. Ακόμα έχουμε το πλεονέκτημα στην σειρά και θέλουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη σε μία δύσκολη έδρας όπως είναι το Ιβανώφειο. Είδαμε τα λάθη μας, το τι πρέπει να προσέξουμε και θα παρουσιαστούμε καλύτεροι. Αν μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας μπορούμε να φύγουμε από τη Θεσσαλονίκη με μία σημαντική νίκη», δήλωσε ο 23χρονος φόργουορντ/σέντερ της ΝΕΜ, Γιώργος Αρνόκουρος.

 

 

Κόροιβος Αμαλιάδας-Μίλων: Φινάλε η… παράταση;

 

Ο Κόροιβος Αμαλιάδας φιλοξενεί τον Μίλωνα το Σάββατο στις 16:00 για τα playoffs της Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

 

Οι γηπεδούχοι είναι με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα τους την Τετάρτη στη Νέα Σμύρνη, που τους έφερε στο 0-3. «Στο πρώτο παιχνίδι των playoffs με τον Μίλωνα δεν καταφέραμε να είμαστε όσο ανταγωνιστικοί θα θέλαμε και μπορούμε να πούμε ότι ήταν μια δίκαιη ήττα. Το Σάββατο παίζουμε στην έδρα μας και θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Θέλουμε να φτάσουμε στην  νίκη γνωρίζοντας ότι απέναντι μας βρίσκεται μια πολύ καλή ομάδα και θέλουμε ο κόσμος της ομάδας μας να είναι δίπλα μας όπως ήταν όλη την χρονιά», τόνισε ο 23χρονος φόργουορντ του Κοροίβου, Αντώνης Καραγεωργίου.

 

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο και να πάρουν την τέταρτη νίκη που θα τους φέρει στο Final 4. «Απέχουμε μόλις μία νίκη από την είσοδο μας στο Final 4. Πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι γιατί ανήκει ήδη στο παρελθόν. Θέλουμε να βγάλουμε τον ίδιο δυναμισμό και αποφασιστικότητα, όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μείνουμε στο αποτέλεσμα του πρώτου ματς. Θέλουμε πολύ να φτάσουμε στο Final 4 και θα το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο», δήλωσε ο 31χρονος γκαρντ του Μίλωνα, Φώτης Ζούμπος.

 

Ψυχικό-Έσπερος Λαμίας: Οι μεν για να σωθούν, οι δε για να ελπίζουν

 

Το Ψυχικό αντιμετωπίζει τον Έσπερο Λαμίας το Σάββατο στις 16:00 για τα play out της Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube.

 

Οι γηπεδούχοι μετά τη νίκη της Τετάρτης στη Λαμία απέχουν μια ακόμη από την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. «Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα, πέτυχαμε μια σπουδαία νίκη σε μια έδρα που είναι δύσκολη και έχουν χάσει πολλές ομάδες. Έχουμε φέρει τα πράγματα εκεί που θέλαμε, κάτι που στο τέλος του πρώτου γύρου φάνταζε πάρα πολύ δύσκολο και αρκετοί μας είχαν ξεγραμμένους. Πλέον βρισκόμαστε μια νίκη μακριά από τη σωτηρία και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε αυτή τη νίκη στο παιχνίδι του Σαββάτου στην έδρα μας για να κλείσουμε τη χρονιά με χαμόγελο», δήλωσε ο 37χρονος φόργουορντ του Ψυχικού, Γιάννης Αθανασούλας.

 

Οι φιλοξενούμενοι είναι με την πλάτη στον τοίχο, αφού αν δεν κερδίσουν πλέον τέσσερις διαδοχικές φορές το Ψυχικό, θα υποβιβαστούν. «Μετα την ήττα της Τετάρτης δεν υπάρχει χρονος για σκέψεις και στεναχώρια! Πρεπει να έχουμε κοντη μνημη και διεκδικήσουμε τη νίκη μεσα στο Ψυχικο!Έχουμε ηδη παίξει 3 φορες με τους αντιπάλους μας και γνωριζόμαστε πολύ καλα! Θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα και με αυταπάρνηση», τόνισε ο 29χρονος γκαρντ του Εσπέρου Λαμίας, Μιχάλης Λιάπης.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια