Η γενική συνέλευση και ο εκλογές της ΕΚΑΣΘ λεπτό προς λεπτό από το Καυτατζόγλειο-Συνεχής ενημέρωση-Φωτορεπορτάζ

 

Αρχίζει σε λίγο στο Καυτατζόγλειο η γενική συνέλευση της ΕΚΑΣΘ. Το μπλογκ βρίσκεται στην αίθουσα και θα σας ενημερώνει λεπτό προς λεπτό για τις εξελίξεις.

Πρόεδρος της γενικής συνέλευσης εξελέγη ο Μιχάλης Πάππου και πρακτικογράφος ο Μιχάλης Μηλιαράς.


Ο απερχόμενος γενικός γραμματέας Κλεάνης Γάλλος διάβασε τον απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης.

Ο πρόεδρος της εξελεγκτικής επιτροπής Γιώργος Τζάμος διάβασε την εισήγηση μετά την οποία έγινε ομόφωνα η απαλλαγή της απερχόμενης διοίκησης.  


Ο απερχόμενος πρόεδρος Σάββας Λόρτος σε μία μικρή τοποθέτηση αναφέρθηκε στα επιτεύγματα της θητείας του και ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση, ενώ στη συνέχεια μικρή τοποθέτηση έκαναν και οι απερχόμενοι αντιπρόεδροι Γιάννης Τσουμής και Δημήτρης Χρηστίδης.  


Ο μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος, Αντώνης Μαυρογένης, έκανε τη δική του τοποθέτηση στην οποία αναφέρθηκε στη μείωση του αριθμού των σωματείων, τονίζοντας όμως την ποιοτική αναβάθμισή τους. Μίλησε για τα δράσεις της επόμενης διοίκησης και κατέληξε τονίζοντας την ενωτική του διάθεση για το καλό της Ενωσης.

 

Το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και υποψήφιος Σύμβουλος Λάμπρος Τάκης, αναφέρθηκε σε ορισμένες από τις δράσεις της Ομοσπονδίας που επηρεάζουν την Ενωση, όπως τα ηλεκτρονικά φύλλα αγώνα, την διαιτησία, το αναπτυξιακό κλπ.

 

 Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν ορισμένοι εκπρόσωποι σωματείων και άρχισε η διαδικασία της ψηφοφορίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια